Šta žene žele? – pitanje je koje zbunjuje mnoge muškarce, ali istraživanje sajta za zabavljanje match.com pomoći će im da malo bolje razumeju lepši pol.

Zaključak istraživanja u kom je učestvovalo 500 singl žena je da pripadnice nežnijeg pola misle da su džentlmeni izumrli, ali više i ne padaju na tradicionalne pokazatelje lepih manira.

Sve je više žena koje kao staromodne i nepotrebne ocenjuju činove poput pridržavanja kaputa, izvlačenja stolice i insistiranja na tome da dama u restoranu prva naruči. Ali pripadnice lepšeg pola i dalje cene pažnju. Pa je tako na vrhu liste poželjnih gestova to da muškarac ženu pozove onda kad je rekao da će to uraditi.

Takođe, žene očekuju da ih partner pozove nakon sastanka da bi se uverio da su stigle kući bezbedno, kao i da ne otkaže dogovor u poslednjem minutu. Savremene dame vole i kad im muškarac šalje poruke u toku dana, isključi telefon tokom sastanka, ne beži od upoznavanja njene porodice i prijatelja, dođe po nju, a ako koriste taksi, da ga on plati. Takođe, vole kad on postavlja zajedničke fotografije na društvenim mrežama i kad njoj prepusti daljinski upravljač.