Ljubav & Seks

Znam da moju drugaricu vara muž. Da joj kažem?

Kada su u pitanju partnerske razmirice, ukoliko ste treća osoba, najbolje je ne mešati se. Zapravo, uglavnom je tako. Ali šta činiti ukoliko se radi o vašoj bliskoj prijateljici, a vi ste upravo saznali da je muž vara?

Upravo u takvoj situaciji našla se Aleksandra. Ni kriva, ni dužna. Zatekla je supruga svoje bliske prijateljice sa drugom ženom. Da situacija bude još komplikovanija, baš kao scenario meksičke sapunice, u dotični suprug ušao je u aferu sa devojkom koju i Aleksandra poznaje, a sa kojom je nekad često izlazila u provod, zajedno sa ženom koju je dotični suprug prevario.

– Moja prijateljica je dobra osoba, ali nisam sigurna kako bi reagovala kada bih joj saopštila da je muž vara i to sa njenom drugaricom. Nisam sigurna da li bi uopšte trebalo da se uplićem u tu situaciju ili da jednostavno nastavim da gledam svoja posla. S druge strane, da sam na njenom  mestu i te kako bih volela da saznam da me partner vara. Mislim da bih se naljutila na drugaricu koja je znala da me dečko ili muž vara a nije mi rekla. Ali, šta ako ona ne gleda takvu situaciju kao ja? Šta ako se naljuti na mene? – napisala je Aleksandra na jednoj društvenoj mreži.

Aleksandra se nalazi u prilično nezavidnoj situaciji i iako želi da postupi kao dobra prijateljica, nije sigurna kako će to prihvatiti njena prevarena drugarica.

Kako biste vi reagovali? Da li biste rekli istinu ili biste ćutali? Postoji li prava odluka?

(žena blic, foto: profimedia)