Nega & Lepota

4 frizure za tanku kosu: Iznenadiće vas njihov efekat!

Prirodno tanka kosa treba da bude oblikovana i uređena tako da naglašava volumen i izgleda puno bujnija nego što stvarno i jest. Bez prave tehnike, nema te frizure koji će vam pomoći da dobijete željeni, puniji izgled.

Kako bismo vam pomogli i olakšali pri odabiru sledeće genijalne frizure, donosimo 4 predloga koji bez magije dodaju volumen tvojoj kosi. Ne teramo vas kod frizera, ali kad vidite ove super kose slavnih, prilično smo sigurni da ćete razmisliti o tome… Verujte nam, kosa će vam biti zahvalna!

Kosi lob

Lagano ukoso ošišani lob koji pada preko ramena dodaće volumen i oblik tvojoj tankoj kosi. Ako mu pritom još dodaš i šiške i ležerne slojeve, nećeš moći da veruješ kako dobro tvoja kosa zaista može da izgleda!

Dugi, lagani slojevi

Ako je volumen kose ono što ti najviše nedostaje, a i dalje želiš da zadržiš svoju dužinu, najbolje bi bilo da zamoliš frizera da ti napravi teksturu na vrhovima. Trebaju ti tanki, lagani slojevi koji neće otežavati kosu.

Razbarušeni bob

Šta je bolje od boba? Razbarušeni bob. Lagani slojevi i paperjasti vrhovi baš kao i pomalo asimetrični rez učiniti će ovu frizuru jednostavnom za održavanje i postizanje volumena.

Takozvani “Sveg”

Ova moderna frizura, pomalo smešnog imena apsolutno je savršena za devojke sa tankom kosom. Zašto? Zato što šiške dodaju volumen i uokviruju lice, a razbarušene slojeve tako je jednostavno oblikovati u lokne i kovrče.

(miss7)