Moda

VEDRE KOMBINACIJE: Kako da nosite žuto ovog proleća – saveti

Dosadile su vam smirene sive i plave nijanse i želite da unesite više živosti i vedrine u svoje odevne kombinacije? Obucite nešto žuto, savetuju stilisti. Boja sunca povezana je sa srećom i radošću, osvežava i privlači pažnju, bilo da se radi o nežnim, pastelnim ili zagasitim tonovima starog zlata. Odeća i detalji u nijansama žute najbolje se slažu sa crnom, sivom, belom, kraljevskiplavom, svetloplavom, ali i crvenom bojom.

* Džemper – Možete da ga uklopite sa farmerkama ili teksas šortsem, uz papuče sa platformama ili patike i tašnu boje kože.

* Suknje – Usku suknju do kolena iskombinujte sa mint džemperom i retro tašnicom, a žutu mini suknju možete da nosite sa kožnom jaknom ili bluzom u crnoj ili kraljevskiplavoj boji.

* Šorts – Odlično se slaže sa prugastom majicom, blejzerom i patikama ili ravnim cipelama u nekoj od jarkih boja poput crvene ili kraljevskiplave.

* Haljina boje starog zlata – Idealna je za večernji izlazak, uz visoke potpetice. Za dnevne izlaske stilisti preporučuju kombinacije sa baletankama i tašnom u crvenoj boji.

* Žuta majica – Možete da je kombinujete na više načina, a najbolje ide uz uske farmerke i cipele sa otvorenim prstima.

* Modni dodaci – Ukoliko vam je previše žute, nabavite neki detalj u ovoj boji, poput narukvice, minđuša ili tašne.

(novosti)