Ljubav & Seks

Ako vam je seks sa njim postao monoton, ove 3 reči će spasiti situaciju!

Da biste izgradili seksualno samopouzdanje potrebno je iskustvo. U jačanju istog pomoći će vam i ovi koraci zbog kojih ćete se osećati potpuno zadovoljno.

1. Budite kraljice sopstvenog zadovoljstva

Dobro je poznato da žene koje se češće samozadovoljavaju imaju viže samopouzdanja kada je reć o seksu, pa u njemu nalaze više zadovoljstva jer same znaju da pruže orgazam.

Ako to još niste učinili, svakako uzmite vremena za otkrivanje vlastitih erogenih zona, kao i intenziteta dodira koji vam najviše odgovara,’ kaže seksolog Emili Mors.

2. Naučite da gledate svoje telo kao seksepilno

Za seksualno samopouzdanje važna je ljubav prema sopstvenom telu. Za postizanje cilja važna je vežba.  Obucite svileni veš, usku haljinu, štikle ili neki drugi dodatak koji vas čini poželjnima, stanite ispred ogledala i priviknite se na ovu ideju.

3. Izgovorite ove 3 magične reči

Niko vam ne može pročitati misli, pa ako nešto želite, to morate i zatražiti. Ovo pravilo naročito vredi u slučaju seksa. Ako partner radi nešto tokom seksualnog odnosa što vam se ne dopada, najbolje je da mu to i kažete.

‘Naoružajte se seksualnim samopouzdanjem, uživajte u trenutak, i ne zaboravite da izgovorite ove 3 moćne reči: Pokušajmo to ovako,’ zaključuje dr. Mors.

(cosmopolitan.rs)