Astrologija

Astro upozorenje do kraja leta: Bivša ljubav se vraća u život ovim znacima

Zvezde su nam predvidele zanimljiv avgust i još bolji septembar 2016. godine. Međutim, neće svi znaci imati isto sreće i nekima će biti posebno burno pri kraju leta.

Pogledajte u nastavku kojim znacima će se vratiti stara ljubav i imaće priliku da još jednom ožive stara osećanja!

Lav

Lavovi, spremite se za uzbudljivo leto koje će vam doneti toliko prilika da nećete znati šta tačno da izaberete! Zbog Venere koja se nalazi u vašem znaku ostaćete zapaženi gde god da se pojavite, tako da ni stara ljubav neće odoleti vašem šarmu! Dobro razmislite da li da pružite bivšem partneru još jednu šansu ili možda da uplovite u nove vode. Zbog Marsa koji će u avgustu ući u vašu petu kuću bićete u dilemi, ali šta god da izaberete nećete se pokajati jer je leto 2016. samo vaše!

Vaga

Iako vam je bilo burno početkom leta, drage Vage ta situacija će se promeniti. Na vašu sreću ili žalost, imaćete sve predispozicije da se bivši partner pokaje i zamoli za drugu šansu. Na vama je naravno odluka šta ćete učiniti. Od 9. septembra Jupiter ulazi u vaš znak i obećava dobre aspekte i zadovoljstvo na ljubavnom planu.

Strelac

Nakon turbulentnog početka godine, ovo leto donosi poboljšanje na ljubavnom planu. Kada Mars početkom avgusta uđe u vaš znak, doći će i dugoočekivana poruka i pokajanje od bivšem partnera ili osobe koja vas je povredila. Ne dozvolite da vas poremeti i ne donosite nikakve odluke ako niste sigurni da bi ovog puta nešto bilo drugačije. Jupiter 9. septembra ulazi u vašu 11. kuću, zbog čega će stvari biti jasnije i kristalnije, a i moguće je da se zaljubite kao nikada do sada!

(Cosmopolitan)