Ljubav & Seks

Da li je vaš partner ženskaroš?

Ponekad se desi da napravimo pogrešan izbor kada su u pitanju veze i muškarci. U početku nam se čine kao savršeni muškarci, a čim se malo opuste – pravo lice izlazi na videlo.

Ako sumnjate da je vaš partner ženskaroš, evo načina da tu teoriju i potvrdite:

1. Pozivi i poruke

Retko odgovaranje na poruke i javljanje na pozive je dovoljan znak da nešto nije u redu i da vaš partner nešto “mulja”. Pored toga, obratite pažnju na vreme u koje se viđate.

2. Previše je “nerealno”

Ako vam intuicija govori da njegova prevelika ljubaznost i šarmantnost nisu toliko iskreni kao što se čini na prvi pogled, bolje odmah raskinite sa njim, jer ste verovatno u pravu.

3. Profil na društvenim mrežama

Društvene mreže su danas najbolji “izvor” informacija. Ako želite da saznate nešto više o osobi sa kojom ste, a pritom sumnjate da voli da izlazi sa drugim devojkama, preko njegovog profila ćete moći da saznate sve ili makar deo.

4. Nikada nije imao ozbiljniju vezu

Ako nikada do sad nije imao ozbiljnu vezu, ili ne može da se skrasi ili je tip koji ima neki problem sa ženama.

5. Samo udeljuje komplimente

Iako nam prijaju komplimenti koje dobijamo od strane muškaraca i volimo da ih čujemo što češće, ipak postoji neka granica. Ako vas non stop hvali, čak i kada nema razloga za to, možda koristi slatkorečivost da bi vas odvukao u krevet.

6. Retko vas zove po imenu

Ako vam samo tepa, a retko kad spominje ime ili nadimak možda vam je zaboravio ime zbog većine žena sa kojima voli da provodi vreme, tako da – budite oprezne.

7. Loša reputacija

Ako je muškarac ženskaroš – svi znaju za to, jer takve osobe vole da se hvale sa tim, a i često su viđeni sa različitim ženama. Slušajte šta vam prijatelji i drugarice kažu i ne padajte na njegov dobro uvežbani šarm!

8. Često koristi reč „mi“

Ako odmah na početku veze priča o putovanjima, zajedničkom životu i samo govori u množini (misleći na vas dvoje) i sami ćete pomisliti da malo preteruje. Ovo je još jedan trik koji koriste da bi vas što brže iskoristili i ostavili vas.

9. Retko i malo govori o sebi

Ako ne želi da priča o sebi kada ga pitate ili stalno menja temu kada je reč o njegovom životu, verovatno je da nešto krije i da voli da menja žene. Takvo ponašanje nemojte zanemariti i vodite računa o takvim muškarcima.

(Ženski magazin)