Astrologija

PRECIZAN NEDELJNI HOROSKOP: Koga čekaju letnje romanse, a koga problemi na poslu

Saznajte šta vam zvezde spremaju u nedelji koja je pred nama.

 

OVAN
Posao – Mars, vaš vladar promenio je znak i ušao u Strelca, što će, uz konjunkciju sa Saturnom nepovoljno uticati na mnoge poslove u ovom periodu. Srećom, problemi na poslu i nemotivisanost za rad, brzo će proći.
Ljubav – Nedelja počinje prolaskom Meseca kroz polje partnerstva, zbog čega ćete biti u situaciji, čak i ukoliko to ne želite, da preispitujete emotivni odnos s partnerom. U vezi je očigledno prisutna neka vrsta neravnopravnosti i nezadovoljstva.
Zdravlje – Bolovi u nogama posledica su fizičkih aktivnosti i neadekvatne obuće.

BIK
Posao – Vaš vladar, Venera u Devici, nalazi se u onfrontirajućem aspektu prema Marsu i Saturnu, što nagoveštava burne događaje. Izbegavajte konfliktne situacije s kolegama, posebno s nadređenima.
Ljubav – Partnerova nezainteresovanost toliko je očigledna da je primećujete na gotovo svakom koraku. Ukoliko želite da poboljšate odnos, najbolje je da otvoreno razgovarate o svemu što vas pritiska i muči, ali pod uslovom da se potrudite da saslušate partnerovo mišenje. U suprotnom, izostaće rezultat, a situacija će biti još napetija.
Zdravlje – Manje tegobe sa virusnim infekcijama i prehladom.

BLIZANCI
Posao – Niste u stanju da razumete ni sopstvene probleme, a kamoli da pomognete drugima. Merkur, vaš vladar, iako je povoljno smešten u Devici, trpi jaku aflikciju Marsa i Saturna, što ukazuje na brze i pogrešene poslovne poteze tokom ovog perioda. Svaku vest i informaciju dobro proverite, ukoliko želite da izbegnete ovakvu situaciju.
Ljubav – Sukob sa partnerom je neminovan, pogotovo u drugoj polovini perioda. Najmudrije je da izbegavate raspravu, a još bolje bi bilo da se ne viđate nekoliko dana.
Zdravlje – Problemi sa nesanicom zbog premorenosti, ali i sklonosti ka maštanju.

RAK
Posao – Narednih dana pokušajte da se prilagodite realnosti, izbegavate maštanja, laži i prevare. Takođe, povedite računa o skrivenim neprijateljima i otvorenim prijateljima. Treće polje naglašava da će se sve dešavati u hodu, veoma brzo i da će mnogi poslovi zavisiti od osoba iz okruženja.
Ljubav – Vladar Vašeg polja partnerstva, Saturn u aspektu sa Venerom iz Device ukazuje na veliku napetost i probleme u emotivnom životu, što će dodatno pojačati prisustvo Marsa u Saturnu. Mnogi pripadnici znaka su na korak od prekida veze.
Zdravlje – Pokušajte da se opustite i uživate u lepim stvarima, jer ste prilično depresivni.

LAV
Posao – Sunce, koje prolazi vašim znakom, podržavaju Mars i Saturn, što ukazuje na mogućnost da ste na putu da postignete velike poslovne rezultate. Iako je ovaj put veoma težak, ne brinite mnogo, jer imate podršku planeta. Polje novca je naglašeno, te će rezutati biti više nego dobri.
Ljubav – Otkad je Venera napustila vaš znak, stalno preispitujete osećanja, i tako će biti sve dok boravi u Devici. Tokom ovog perioda ne očekujte ništa spektakularno niti novo u emotivnom životu, već se pozabavite onim što imate.
Zdravlje – Mogući su problemi sa krvnim pritiskom, bubrezima i zadržavanjem tečnosti u organizmu.

DEVICA
Posao – U prilici ste da se prilagođavate novim okolnostima i zato ne oklevajte. Stelijum u vašem znaku naglašava brojne poslovne prilike i realne mogućnosti. Sunce u dvanaestom znaku naglašava nevidljivu podršku neke bitne osobe.
Ljubav – Tokom ovog perioda, u vašem znaku biće prisutni ne samo Venera nego i Jupiter. Kako su u pitanju planete koje ukazuju na polje partnerstva, emotivni život biće „u vašim rukama“. Potpuno kontrolišete voljenu osobu što ponekad nije dobro za kvalitet veze.
Zdravlje – Infekcija i problemi sa bubrezima mogu se ispoljiti na koži.
ljubav-astrologija-1000x664
VAGA
Posao – Promene su prirodan sled okolnosti. Mesec koji početkom nedelje tranzitira vašim znakom, tek je mali nagoveštaj onoga što sledi. Stvari su još pod nejasnim uticajima, te ste zbog toga nespokojni, ne možete mnogo pomeniti. Stelijum u dvanestom polju ukazuje na mnoge prepreke.
Ljubav – Vladar sedmog polja, Mars, približava se Saturnu i označava prepreke u vezi, nerazumevanja i sukobe. Zbog nepovoljnih planetarnih aspekata trebalo bi da izbegavate raspravu s partnerom, jer, naizgled bezazlene stvari mogu samo pojačati tenziju.
Zdravlje – Najviše se plašite depresije, ali na pogrešan način.

ŠKORPIJA
Posao – Materijalna situacija se popravlja. Naglašeno polje novca ukazuje na porast prihoda, ali na teži način. S druge strane, stelijum u polju karijere otvara nove mogućnosti, brze promene i nagle odluke.
Ljubav – Vladar polja partnerstva, Venera u Devici, znaku svog pada, ne obećava mnogo interesantan period u ljubavnom životu. Škorpije koje su u stabilnoj vezi očekuje miran period, dok će slobodni predstavnici upoznati zanimljivu osobu sa kojom će verovatno ući u vezu.
Zdravlje – Psihički problemi zbog iscrpljenosti i negativnih zbivanja.

STRELAC
Posao – Da li umete da budete mirni i da ne izazivate probleme – pitanje je za sve pripadnike znaka, jer su Mars i Saturn združeni u vašem znaku. Ukoliko želite da smanjite stres koji svakodnevno imate na poslu, više se odmarajte i šetajte.
Ljubav – Planeta partnerstva, Merkur, zajedno sa Venerom tranzitira vašim poljem karijere i statusa. Vrlo je moguć bitan susret sa nekom intrigantnom osobom, koja ima veze sa poslom kojim se bavite. Ali, pazite da ne uđete u tajnu vezu, jer bi brzo postala javna.
Zdravlje – Sami sebi ste najveći neprijatelj, često ste u konfliktu između principa, što vam narušava zdravlje.

JARAC
Posao – Kad je o poslu reč, ovo je izuzetno aktivan period, pogotovo ako radite s tuđim novcem. Ukoliko imate privatan biznis, budite oprezni, jer su mogući gubici. Sve što budete radili u ovom periodu samo će napraviti veće troškove.
Ljubav – Emotivni život koji je pred vama ne obećava mnogo. Iako ćete biti u prilici da, tokom ovog perioda, upoznate nekoliko izuzetno zanimljivih osoba, kod svakog poznanstva pojaviće se neka nevidljiva prepreka, koja će sprečiti uspostavljanje kvalitetne veze.
Zdravlje – Zdravstvena situacija je dobra. Depresija povremeno može da vam pokvari raspoloženje, ali je, srećom prolazna.

VODOLIJA
Posao – Kontrolišite burne emotivne reakcije, ispoljavajte ih na pravom mestu i u pravo vreme, a ne na poslu. Saturn, vaš vladar, zajedno sa Marsom ukazuje na poslovne probleme. Kako se ova konjunkcija događa u polju koje ukazuje na prijatelje i planove, vodite računa o realnosti onoga što radite.
Ljubav – Partner vam nameće kako sebe i svoju volju, tako i svoje ideje i planove. Ukoliko se složite s njegovim realnim idejama, nećete izgubiti identitet, međutim, nerealne ideje odmah morate da zaustavite.
Zdravlje – Ukoliko želite da sačuvate zdravlje, smanjite slatkiše i ne preterujte sa hranom.

RIBE
Posao – Poželjno je naći sredinu između mašte i stvarnosti. Lakše ćete se nositi sa problemima, ukoliko budete što praktičniji i realniji. Međutim, kako su Merkur i Jupiter združeni u vašem sedmom polju bićete potpuno nekritični prema savetima koji dolaze sa strane.
Ljubav – Merkur i Jupiter partneru daju veliku moć u odnosu na vas i kompletnu inicijativu kada je reč o vezi. Period nije povoljan za veće promene, pa se ne zamarajte uređivanjem veze.
Zdravlje – Dobro se osećate.

(novosti)