Ljubav & Seks

Da li smo u pravu: 3 stvari koje su devojkama bitnije od njegovog izgleda

Cinični muškarci će podrugljivo reći da su to dobar auto, pun novčanik i raskošan životni stil, ali srećom, takvi muškarci sede kući i sa ženama se susreću jedino na stranicama za odrasle.

Naravno da postoje žene koje će pasti na to, ali mi verujemo da su one i dalje u manjini. Ono što će ženu privući kod nekog muškarca nema veze s novcem, ma koliko se neki uveravali u to.

Samopouzdanje

Muškarac sa samopouzdanjem je jednostavno neodoljiv, a tip samopouzdanja o kojem pričamo nema veze sa pozicijom na poslu i količinom novca koji zarađuje. Muškarci koji imaju puno samopouzdanja mogu jednim pogledom oboriti sve žene u prostoriji, a čak i ako ga nema, moguće ga je odglumiti, barem do neke mere – treba samo znati granicu između samopouzdanja i čiste bahatosti.

Nezavisnost

Opet, nije reč o finansijskoj nezavisnosti nego nezavisnosti od žena. Muškarac koji jasno pokazuje da može živeti bez žene kad god poželi, automatski je privlačniji od onog koji deluje kao da će se utopiti u sopstvenim suzama ako neko vreme nema devojku.

Način na koji se ponaša prema drugima

Svaka od vas je barem jednom upoznala frajera koji je glasan u društvu i krajnje nekulturan prema konobaru, jer misli da je iznad njega. Način na koji se muškarac odnosi prema drugima govori jako mnogo o tome kako će se ponašati prema vama, pa će vas glasni, bezobrazni frajeri zanimati manje od onih koji deluju kulturno.

(Cosmopolitan)