Dekor

Dan zaljubljenih ili kako da napravite prazničnu atmosferu u kući

Svaki par voli da proslavi praznik sa posebnim raspoloženjem. Cveće, pokloni, ljubavne poruke, i naravno, romantična večera.

Kako da napravite zaista dirljivu i romantičnu atmosferu u kući, koja će doneti ne samo dobro raspoloženje, već i iznenaditi i oduševiti vaše voljene?

Postoji nekoliko stvari koje stvaraju pravu romansu. Pripremite mirišljave sveće, romantičnu muziku i dobar izbor filmova, cveće i razne ukrase u obliku srca, šampanjac, i što je najvažnije, erotski veš. Sa ovim malim dodacima možete ukrasiti svaku prostoriju u kući, u zavisnosti od toga gde ćete proslaviti Dan zaljubljenih, ili celu kuću.

1. Kupatilo

Topla kupka sa penom i eteričnim uljem, rasute po podu latice ruža, zapalite sveće i celoj prostoriji dajte romantični karakter.

2. Spavaća soba

Lepa posteljina i niz tematskih ukrasa savršeno će ukrasiti sobu za odmor. Ne zaboravi sveće i cveće, koje se mogu koristiti apsolutno svuda.

3. Soba za romantičnu večeru

Izaberite sobu u kojoj ćete poslužiti svoju romantičnu večeru. Ovo može biti kuhinja, dnevna ili spavaća soba. Sve je u vašim rukama. Pripremite večeru posvećenu Danu zaljubljenih. To može biti svečani obrok, razne poslastice, a što je najvažnije, jelo treba da odgovara romantičnom raspoloženju. Na sto stavite deserte u obliku srca, cveće u crvenim nijansama. Dekorišite sto buketom cveća u vazi i visokim svećama. Soba može biti ukrašena tematskim ukrasima ili karticama u obliku srca, ili još bolje zakačite na koncu svoje zajedničke fotografije.

Ali, najvažnija stvar nije kako će biti uređena kuća, već kako ćete zagrejati atmosferu. Prigušite svetla, uključite romantičnu muziku, obucite najlepši erotski donji veš, i zaplešite sa svojim partnerom.  Možete mu priuštiti striptiz ili trbušni ples. Glavna stvar je da takva akcija probudi partnera i stvori posebnu vrstu euforije.

Da li vaša mašta može da stvori željeni efekat. Osnova praznika ljubavi je sama ljubav. Zbog toga, ustanite i stvorite je!

(ŽenskiMagazin)