Astrologija

Dnevni horoskop za 24. 6. 2018.

Ovan

Zauzeti, provedite više vremena sa partnerom, a slobodni mogu upoznati neku zanimljivu osobu preko prijatelja. Odlično se osećate danas. Sve Vam ide od ruke.

Bik

Napravite plan rada za danas. Nemojte započinjati previše obaveza. Brinite više o svom zdravlju. Moguća nervoza zbog privatnih probema.

Blizanci

Ne bi trebalo da zapostavljate partnera zbog obaveza. Dobar je dan za nove početke na poslu. Budite vredni.

Rak

Možete imati neočekivane goste ili možete posetiti prijatelje. Bitno je da danas dan ispunite druženjem. Nostalgični ste i preosetljivi.

Lav

Dobićete poziv od neke osobe u vezi sa poslom, a samo dobre vesti Vas očekuju. Mogući su problemi u saobraćaju, pazite i na dokumenta. Najbolje bi bilo da više vremena provedete van kuće.

Devica

Družite se, bavite se hobijem, uživajte u današnjem danu. Priuštite sebi nešto što odavno želite da kupite. Ovaj dan je odličan za šoping.

Vaga

Danas provedite vreme sa partnerom ili sa porodicom. Pokušajte da napravite dogovor sa saradnicima. Potražite savet prijatelja u vezi sa poslovnim problemima.

Škorpija

Napeti ste zbog posla. Nađite način kako da se opustite, ne morate raditi ceo dan. Danas ste jako strastveni i skloni flertu.

Strelac

Popričajte sa kolegama oko toga šta bi trebalo da se promeni na poslu. Potrudite se da se ne prejedate, mogući su problemi sa varenjem. Danas nemate dovoljno energije za sve, pa ne morate da se preforsirate.

Jarac

Svedite račune i sumirajte rezultate svega što ste uradili do sada. S obzirom na to da je vikend, ne bi trebalo ništa da započinjete, nego završavajte obaveze ili ih ostavite za sutra. Posvetite se porodici.

Vodolija

Dobro se osećate danas. Pozitivniji ste nego inače. Vidite se sa dragim ljudima sa kojima se niste odavno videli. Prijaće Vam druženje. Nije samo posao važan.

Ribe

Ne premarajte se danas. Izbegavajte rasprave sa partnerom oko nekih sitinica. Poradite na Vašoj vezi, komunikacija je najbitnija. Slobodni, skloni ste flertu i moguća su nova poznanstva.

(Mondo)