Moda

Kakve tašne će biti u trendu ovog proleća

Tašne će ove godine proslavljati boje, zabavne oblike i zanimljive promene na klasičnim modelima koje volite. Koji god stil planirate da zaberete, ovaj ultimativni vodič za tašne će vam dati odličan start i odlične opcije za biranje.

1. Tašne sa resama
Rese će činiti zabavu ovog proleća, dok se polako navikavamo na prelivanje boja. Od svetlih kićanki do laganih antilop nijansi, bilo da želite da ovakvi detalji budu vidljivi ili suptilni – sve opcije su veoma vesele.

tasne-prolecni-trendovi(24)

2. Tašne okruglog oblika
Dovedite se u red ove proleće, a pod tim mislilmo da investirate u tašnu okruglog oblika. Ovo je najnovija silueta za obožavanje, koja i dalje može da sadrži sve potrebne stvari, a da idalje izgledate trendi i sveže.

3. Torbe sa detaljima u vidu lanaca
Iznesite sve kul – ženske vajbove torbom sa metalnim detaljima – lancima. Ovakvi detalji dodaju dovoljan dodir sjaja i oštrine vašem izgledu. Budite deo ove „lančane reakcije“ i izaberite ovaj vruć stil.

4. Kitnjaste i ukrašene torbe
Pozdravite boje sa tašnom koja će biti prepuna dekorativnih detalja jer, više je manje. Od velikih, izražajnih detalja do svetlih vezova, to je sve što će vam trebati da preuzmete glavnu ulogu.

zenski-magazin-tasne-prolecni-trendovi(3)

5. Mini tašne
Ovog proleća, tradicionalna torba postaje mala po veličini i lakša po težini, pa će vam biti dosta lakše da je nosite svuda sa sobom. Od čistih, jednobojnih silueta, do komplikovanih grafiškh stilova – izaberite vašu omiljenu i držite je uvek uz sebe.

tasne-prolecni-trendovi(25)

6. Grafičke torbe
One su sve, samo ne obične! Ove zanimljive torbe će izraziti vašu zabavnu stranu ličnosti. Od srećnih lica do tropskog voća i ukusno pečenih slatkiša, ni jedna torba neće imati karakter kao ove.

7. Tašne za telefone
Ako ste uvek u potrazi za svojim mobilnim telefonom, evo torbe koja će ga uvek držati na jednom mestu. Jednostavno ubacite telefon u jedan džep, prebacite ga preko ramena i spremni ste za polazak.

8. Tašne koja se nosi na jednom ramenu
Ovo su klasične torbe „na jedno rame“ za svaki dan, a sledeće sezone će telo torbi biti čvršće, dok će kaiš biti tanji. Od posla do vikenda, ubacite sve potrebne stvari u nju, bez „viška“. Ako vam je potrebna bilo kakva bitna torba za proleće, onda je to upravo ova vrsta tašni.

(ŽenskiMagazin)