Moda

Kožne helanke – kombinacije

Kožne helanke su uvek u trendu i nikada ne izlaze iz mode. Odeća od prave i veštačke kože se u poslednjih par godina našla na tronu među mnogim drugim “must have” odevnim komadima. Kozne pantalone mogu da vas bune i učine nervoznim jer vam se verovatno dešava da ne znate kako ih upariti.

Kada se nose pravilno, tj. uparene sa pravim stvarima mogu vam dati neverovatan izgled. Ali, ukoliko se nose sa nečim što zapravo i nema smisla, one imaju tendenciju da vam daju jeftin i nekako smešan izgled. Pre nego što možete da ih nosite, neophodno je da znate gde da ih kupite. Ako se dvoumte oko veličine, izbegavajte online kupovinu. Obiđite obližnje prodavnice, konsultujte se sa prodavcem i izaberite one koje vam savršeno pristaju. Kombinacije koje možete stvoriti uz kožne helanke učiniće vas osobom odličnog stila. Muškarci ih vole videti na devojkama zato što daju seksi izgled, a devojke ih obožavaju nositi jer se u njima osećaju zanosno i udobno.

Kozne helanke – izbor kombinacije:

Postoji mnogo različitih kombinacija sa koznim pantalonama. Obično se nose u večernjim varijantama, ali možete ih nositi i tokom dana. Veoma seksi izgled postići ćete ako ih nosite sa štiklama. Da se ne varamo, zenske helanke najbolje izgledaju ako su uske. Uske kozne pantalone izgledaju veoma elegantno i lakše ih je kombinovati uz jakne, košulje ili džempere. Crne helanke su jedan od najpopularnijih odevnih predmeta kojem gotovo niti jedna žena ne može odoleti. Odlično idu uz svu obuću i uklapaju se u različite stilove.

Kozne helanke – kombinacije za dnevni izged:

Vaše omiljene kozne helanke / pantalone nosite uz slojevitu odeću tako da koža ne bude u prvom planu i ne ‘nosi’ kombinaciju. Za hladnije zimske dane zenske helanke kombinujte sa jaknama, kaputima i naravno, sa toplim čizmama. Odličnan izbor za hladniji deo godine je kombinacija helanki i džempera ili dužeg kardigana. Za lepše vreme, izaberite lepršavu, laganu tuniku uz kožne helanke i dobićete prekrasan izgled za dnevnu šetnju. Birajte malo duže tunike, a svoju modnu kombinaciju možete dopuniti teksas jaknom ili prslukom.

Kozne helanke – kombinacije za izlazak:

Kozne pantalone nosite uz štikle, a top dodatno stegnite kožnim kaišem te tako naglasite ženstvenost. Moderno ih je nositi na štikle i običnu belu majicu. Ovu kombinaciju upotpunte adekvatnim nakitom. Za provokativniji izgled izaberite one u raznim bojama i uzorcima. Kombinujte ih sa elegantnim cipelama na višu petu jer ćete tako dodatno stvoriti utisak dužih i tanjih nogu. Kratke haljine i suknje prekrasna su dopuna helankama. Ako ste se dvoumile zbog kratke dužine ovo je prava kombinacija za vas. Izaberite neutralne i jednobojne helanke – crne helanke, smeđe, sive ili tamnoplave, a haljina ili suknja neka imaju glavnu ulogu.

Kozne pantalone na ženi mogu biti seksipilnije nego išta na svetu, no lako je preći granicu neukusa ako dobro ne razmislite kako ih nositi. Pogledajte slike koje smo izdvojili za vas i izaberite način na koji ćete nositi svoje omiljene kozne helanke / pantalone.

(frajlica.com)