CELEBRITYPutovanja

KRF dobija najluksuzniji hotel iz mašte, zove se IKOS DASSIA i evo kako izgleda (FOTO + VIDEO)

Gosti će uživati u posebnom Ikos „ultra ol-inkluziv” konceptu, koji do sada gotovo da nije viđen ni u jednom evropskom hotelu.

KRF je jedno od najlepših grčkih ostrva, a ove godine dobija i najluksuzniji hotel, koji i pored toga što se zvanično otvara u maju, već privlači pažnju hedonista iz celog sveta.

Reč je o superluksuznom hotelu IKOS Dassia, koji je treći hotel u Ikos lancu hotela u Grčkoj. Ovaj na istoku Krfa, ponudiće 411 prostranih i najmodernijih soba, vila i aprtmana, a gosti će uživati u posebnom „ultra ol-inkluziv” konceptu, koji do sada gotovo da nije viđen ni u jednom evropskom hotelu.

To znači da će turistima gotovo sve biti na raspolaganju, ne samo kada je reč o hrani i piću, već i dodatni sadržaji, pa čak i ulaznice za muzeje i razne ekskurzije po celom Krfu.

Mnogo aprtmana imaće i svoje privatne bazene, ali tu su i veliki bazeni, koji se greju, kao i najudobnije ležaljke na peščanoj plaži sa pogledom na Jonsko more.

„A la cart” restorani iz celog sveta sa kuvarima nagrađenim „Mišlenovim” zvezdicama su takođe uključeni u cenu, baš kao i večere u fantastičnim lokalnim tavernama.

Gostima će biti na usluzi i somelijer, a na raspolaganju je više od 300 vrhunskih vina iz celog sveta.

Ništa manje fascinantni nisu ni prestala dva IKOS hotela – IKOS Oceania i IKOS Olivia. Oba se nalaze na Halkidikiju i već nekoliko godina privlače dobrostojeće goste iz cele Evrope, ali i mnoge poznate ličnosti iz Srbije (TV lica, glumce, pevače…).

Moto IKOS hotela je Infinite Lifestyle, zbog kojeg su pokupili brojne turističke nagrade. Najkraće bi mogao da se opiše na sledeći način: Zamislite najbolji “all inclusive” hotel… A sada sve to pomnožite sa 10! Ikos je upravo to, ali i mnogo više, jer ovde vam je sve na raspolaganju, ali sa vrhunskom uslugom – jela koja spremaju kuvari nagrađeni Mišlenovim zvezdicama, najbolja brendirana pića, beskonačne mogućnosti za animaciju i dobru zabavu.

Ikos hoteli su i među najboljim porodičnim hotelima u Evropi (imaju odličan vrtić, bebisiterke i program za mlade). Što je još važnije, dobili su nagrade od TripAdvisor-a, Holidaycheck-a, kao najluksuzniji rizort.

Hotel Ikos Oceania se nalazi se na samom početku Kasandre (prvog “prsta” Halkidikija), kraj živopisnog gradića Nea Moudanija. S terasa ovog grandioznog hotela, izgrađenog u obliku amfiteatra, puca pogled na zalazak sunca koji oduzima dah.
Gurmanluci su zagarantovani, jer princip “sve uključeno”, pored svih obroka, ovde obuhvata i neograničeno konzumiranje brendiranih pića, koktela, kapućina, ceđenih sokova…

Tu je i pet “a la kart” restorana (u ponudi imaju više od 300 regionalnih i svetkih marki vina), a posebna atrakcija su kaskadni bazeni. Usluga na plaži je vanserijska, a u sobi je non-stop na raspolaganju room service.

Hotel poseduje i deo za premijum goste, koji imaju na raspolaganju poseban deo sa fantastičnim bazenima, besplatne masaže, uvek rezervisane luksuzne ležaljke na plaži… A kada smo već kod plaže, ona ispred hotela Ikos Oceania ima plavu zastavicu.

Još jedan biser je Ikos Olivia u mestu Gerakini na Sitoniji. Mediteranski stil preovladava u izuzetno modernim sobama i apartmanima, od kojih neki imaju i privatne bazene.

Goste čeka “sve uključeno” koncept, koji domaćini nazivaju “beskonačni životni stil”, a to podrazumeva opuštenu, prijateljsku uslugu i osećaj da niste u klasičnom “ol inkluziv” hotelu sa raznim pravilima, već u prirodnom okruženju, gde je sve na raspolaganju.

Tu je i pet “a la kart” restorana u kojima rade šefovi kuhinja nagrađeni „Mišlenovim” zvezdicama. Na peščanoj plaži non-stop “špartaju” kelneri, donose piće i hranu, pa gostu jedino preostaje da se zavali u ležaljku i uživa…

I u Oliviji postoji deo za premijum goste, ali svi mogu da uživaju u predivnoj peščanoj plaži, nekoliko otvorenih i zatvorenih bazena, brojnim sportskim aktivnostima.

https://www.youtube.com/watch?v=YdifUxTUFuQ

(Srećna žena)