ŽIVOT

Mama „bez dlake“ na jeziku otkriva kako izgleda seks kada imate malu decu

Kristi Kemp, dvadesetšestogodišnja majka koja vodi Fejsbuk stranicu “Breastfeeding Mama Talk“ odlučila je podeli izazove sa kojima se susrela svaki put kada su ona i njen partner poželeli da imaju seks. Većina roditelja će se prepoznati u činjenici da s dolaskom bebe na svet, intimni odnosi postaju sporedna stvar u životu supružnika, a čini se da je Kristi to najbolje iskusila.

“Kada se trogodišnje dete non-stop penje po meni kako da imamo vreme za nas? Haha! U pokušaju da odvojim vreme ZA NAS shvatila sam da sam pred velikim izazovom…. Roditeljski život… Prava muka… Postali smo najbolji prijatelji.

Ne sećam se kada je bio poslednji put da smo imali seks dok su deca bila budna? Okupali smo decu, nahranili ih, oprali im zube, obukli pidžame i ‘spakovali’ ih rano u krevet.

Otrčala sam u sobu i pustila romantičnu muziku. Pronašla sam sveću koja je bila prekrivena prašinom, a pokušala sam da budem seksi uprkos svom posttrudničkom telu. Znala sam da voli svaki deo mene.

Ušli smo u tuš kabinu, ali nismo dugo uživali u toploj vodi jer su je moja deca prethodno istrošila. Ljubeći se u tuš-kabini na svakih tridesetak sekundi smo čuli potmuli dečji plač.

Hodajući na prstima odjednom sam zgazila igračku koja je pustila tako glasan zvuk, a onda sam počela da psujem delfina pod nogama. Očajnički pokušavajući da održimo raspoloženje shvatili smo da su ispod nas sva slova alfabeta, a i oko nas.

Na kraju smo se oboje slomili i raspoloženje za seks je nestalo. Vratili smo se našem priajteljstvu, smejali iz sve snage, toliko jako da nismo mogli da dođemo do daha. Odlučili smo da se slikamo i zapamtimo koliko je roditeljstvo jedna luda vožnja.

Neki od vas će pomisliti – ‘Zašto bi postavila nešto tako privatno?’. Pa, ja sam otvorena osoba i želim da u svemu ovome vidim humor. Verujem da ne možete istinski uživati u svojoj deci ako se ne smejete svim izazovima roditeljstva. Zato, ovo je za sve iscrpljene mame i tate koji se trude da budu roditelji svakog minuta u toku dana pokušavajući da nađu samo malo vremena za svbe. Smejte se životu, samo tako ćete uspeti da ga živite“.

(superzena.b92.net)