Nega & Lepota

MAŽEM GRUDI KRASTAVCEM I JAJETOM: Na rezultatima mi zavide i žene sa silikonima

Svaka žena bi volela da ima jedre, zategnute i podignute grudi bez obzira na njihovu veličinu. A kada žena ima lepe, podignute i jedre grudi, ima i više samopuzdanja i oseća se atraktivnijom.

Da biste učvrstile grudi, morate se usredsrediti na učvršćivanje tkiva dojke. Neki od faktora koji doprinose opuštanju kože grudi jesu dojenje, određene bolesti, menopauza, nenošenje grudnjaka. Opuštene grudi mogu se srediti plastičnom hirurgijom, ali ovo je prilično skup zahvat i pritom nisu sve žene spremne da idu pod nož.

Na sreću, postoje potpuno bezbedne prirodne metode koje vam mogu pomoći da podignete grudi. Masaža uljem badema i gelom aloje vere.

Aloja vera

Masirajte svakodnevno grudi gelom aloje vere kako biste je učvrstili. Drugi način da učvrstite grudi jeste da ih masirate bademovim uljem, koje će pospešiti cirkulaciju u toj regiji. To će proširiti krvne sudove i vaše grudi biće življe, jedrije.

Zdrava ishrana

Mišići koji drže grudi moraju da se ojačaju. Tome će doprineti i veća količina proteina, minerala, vitamina i kalcijuma. Ovih nutijenata ima u karfiolu, šargarepi, brokoliju, kupusu, paradajzu itd. Takođe smannjite unos kafe i broj cigareta.

Maslinovo ulje

Masirajte savkoga dana grudi maslinovim uljem jer ono ima moć da zategne mišiće grudi.

Plivanje

Samo pola sata plivanja dnevno može značajno da poboljša tonus vaših grudnih mišića.

Žumance i krastavac

Krastavac tonira kožu, a žumance je bogate mnogim hranljivim materijama. Kada se kombinuju, hrane mišiće i zatežu kožu grudi.

Pomešajte u blenderu jedan krastavac i jedno žumance i potom tom smesom masirajte grudi. Ostavite je da na grudima odstoji, a potom ih isperite mlakom vodom.

(zenskikutak.rs)