Astrologija

Mesečni horoskop: Šta nam donosi avgust?

Evo šta Vam zvezde predviđaju za avgust.

OVAN

Ljubav

Do druge polovine avgusta ćete biti strastveniji. Od polovine avgusta do kraja meseca će Vam biti bitniji posao, nego ljubav. Ako budete slobodni, posvetićete se poslu više. Zauzeti, ne zapostavljajte partnera zbog posla.

Posao

Bićete zadovoljni novčanom situacijom. Preko neke ženske osobe možete da napredujete. Bitno je da pravite kompromis sa drugim ljudima jer ćete tako lakše doći do uspeha. Od druge polovine avgusta ćete moći da ubirate plodove svog rada.

Zdravlje

Bavite se sportom više.

BIK

Ljubav

Potrebno je da napravite balans između posla i privatnog života. Ipak, od polovine avgusta procvetaće odnos sa partnerom i tako će biti do kraja meseca. Slobodni, zanemarujete neku osobu kojoj se dopadate, a možda je viđate stalno. Vama je važno da ta osoba bude stabilna, da možete da se oslonite na nju. Zato Vam treba dosta vremena za nešto više. Od druge polovine meseca ćete pustiti nekog u svoj život.

Posao

Saradnici sa kojima ste već imali prilike da radite su najbolja opcija koju možete da odaberete, pa se držite tog oprobanog recepta. Očekujte bolju situaciju i finansije će biti stabilne. Ne morate toliko da brinete oko svakog detalja.

Zdravlje

Moguć je pad imuniteta.

BLIZANCI

Ljubav

Na putovanju možete da upoznate neku zanimljivu osobu. Ako ste zauzeti, komunikacija sa partnerom će biti mnogo bolja. Potrudite se da popravite situaciju i budite romantični.

Posao

Sve Vam kreće na bolje na poslu od ovog meseca. Budite uporni. Očekujte pomoć bliskih ljudi i nekih osoba koje nisu iz Vašeg mesta. Moguć je napredak.

Zdravlje

Nemojte da preterujete sa hranom, osetljiv Vam je želudac.

RAK

Ljubav

Tokom celog meseca će biti odlični aspekti za ljubav, ali će i komunikacija biti mnogo bolja nego pre. Od polovine avgusta se poboljšava situacija. Bićete romantični. Ako ste zauzeti, biće sve mnogo mirnije, a moguća su neka kraća putovanja sa partnerom.

Posao

Preporučuje se štednja. Od ovog meseca će stanje biti mnogo bolje, a moguća je i povišica. Budite ambiciozniji jer postoje velike šanse da napredujete. Nadređeni će Vas podržati, to je sigurno.

Zdravlje

Bitno je da što više vremena provedete u prirodi.

LAV

Ljubav

Venera je u Vašem znaku, a biće tu do poslednje nedelje ovog meseca. Bićete zadovoljni svojim odabirom, sa kim god da budete. Ako ste zauzeti, konačno će sve doći na svoje mesto. Bićete posvećeniji ljubavnom životu, a komunikacija će biti sjajna.

Posao

Organizujte se bolje. Tako ćete izbeći haos koji može da se desi na poslu. Ipak, neće biti dosta problema, štaviše, lako ćete moći da ostvarite sve što ste zacrtali. Ne odustajte od ciljeva.

Zdravlje

Bićete staloženi i stabilni.

DEVICA

Ljubav

Imate povećanu potrebu za druženjem, za zabavom, pa možete imati problem, ako partnera to ne zanima. Nađite zajedničko rešenje. Na nekom putovanju su veće šanse da se zaljubite i da ostvarite stabilnu vezu. Ako ste u vezi, put sa partnerom je izvesan.

Posao

Od ovog meseca ćete videti rezultate svog zalaganja. Konačno se osećate pozitivno na poslu. Vidite mogućnost za napredovanje, što do sada nije bio slučaj. Dajte sve od sebe da bolje sarađujete sa ženama u svom okruženju jer ćete tako lakše doći do cilja.

Zdravlje

Odlično je zdravlje tokom celog meseca.

VAGA

Ljubav

Tokom avgusta, ako ste slobodni, preko prijatelja možete da upoznate neku zanimljivu osobu. Ako ste u vezi, nema promena, a fokus neće biti na ljubavnim odnosima. Imaćete bolji odnos, možda ćete ići na neki put, ali ćete sigurno biti veća podrška jedno drugom.

Posao

Prva polovina avgusta je za stagnaciju, ne za promene. Dobićete dobre savete od bliskih ljudi, ali ne treba da brzate sa odlukama o tome sa kim treba da radite ili kako. Radite sve kao do sada. Sačekajte drugu polovinu avgusta, jer je od tad moguć napredak.

Zdravlje

Potreban Vam je odmor od posla. Čuvajte svoje zdravlje.

ŠKORPIJA

Ljubav

Želite nešto stabilnije, pa ako ste slobodni, treba da odaberete osobu koju znate duže vreme. Ako ste zauzeti, poradite na strasti. Bitno je da Vam ne bude dosadno. Ne dozvolite drugima da Vam se mešaju previše u odnos. Od druge polovine avgusta biće stabilna situacija u ljubavi.

Posao

Tokom prve polovine meseca započnite neke nove projekte. Biće izazovno, ali isplativo. Od polovine avgusta možete da očekujete napredak, naročito ako sarađujete sa nekim osobama koje nisu iz Vašeg mesta ili su iz inostranstva.

Zdravlje

Moguća je napetost u prvoj polovini meseca.

STRELAC

Ljubav

Tokom ovog meseca se sve vraća na svoje. Ako ste slobodni, možda razmišljate koja Vam osoba više odgovara, jer imate nekoliko opcija. Sve je sjajno ovog meseca, skloni ste zaljubljivanju. Imate volju da uđete u neki novi odnos.

Posao

Tokom avgusta nećete imati probleme sa novcem, niti povećane troškove. Konačno će sve da bude stabilno koliko je to moguće, jer prethodni period nije bio idealan za Vas. Težite stabilizaciji. Moguća je neka saradnja sa osobama sa kojima ste već sarađivali, ali od polovine meseca bićete pozitivniji, pa će to dosta da utiče na posao.

Zdravlje

Odlično se osećate i zračite pozitivnom energijom.

JARAC

Ljubav

Veoma ste  romantični, ali tokom ovog meseca ste strastveniji nego inače. Ako ste u vezi, budite nežniji prema partneru, pokažite svoja osećanja. Ako ste slobodni, nemojte ući u vezu ako Vam je samo bitna strast. Razmislite koji su prioriteti tokom meseca.

Posao

Od ovog meseca su mogući problemi sa novcem, ali će biti bolja situacija na kraju meseca. Budite stabilni, ne radite neke stvari na koje samo gubite vreme, nego budite praktični. Važno je da imate dobru organizaciju. Izbegavajte saradnju sa muškim osobama i ne pozajmljujte nikom novac.

Zdravlje

Moguć je premor i problem sa pritiskom zbog previše obaveza.

VODOLIJA

Ljubav

Sve se vraća u normalu do kraja meseca jer pravite kompromis, a i romantični ste. Ako ste slobodni, moguća su nova poznanstva preko prijatelja ili posla, samo je bitno da ne brzate kada je reč o ulasku u neku vezu. Zauzeti, ljubav cveta, a konačno dolazi do balansa između strasti i ljubavi. Srećni ste i to svi vide.

Posao

Tokom prve polovine meseca ćete trošiti više novca nego što treba. Oslonite se više na druge ljude sa kojima sarađujete, ne morate sve sami da radite. Od polovine avgusta je moguća povišica tj. napredak na poslu, a bićete zadovoljni opštom situacijom na kraju.

Zdravlje

Imate višak energije i odlično se osećate.

RIBE

Ljubav

Bitan Vam je posao, a onda opet od poslednje nedelje avgusta će ljubav biti na prvom mestu. Izbegavajte rasprave sa voljenom osobom, ali joj posvetite više vremena. Koliko god da ste zauzeti, ne zapostavljajte partnera. Ako ste slobodni, preko posla je moguće poznanstvo. Nemojte svakom da nalazite mane, nego gledajte šta je to što Vam se dopada kod druge osobe.

Posao

Tokom avgusta će situacija biti mnogo bolja nego prethodnog meseca, pa postoji mogućnost napredovanja. Saradnja sa drugima će biti lakša, pa možete da započnete neke nove projekte. Važno je da razmislite šta će da bude isplativo, a ne samo da radite i da gubite vreme.

Zdravlje

Moguć je problem sa pritiskom u prvoj polovini meseca.

(Mondo.rs)