Ljubav & Seks

Najčešće muške laži vezane za seks

Kada su u pitanju seksualni odnosi, i žene i muškarci lažu – to uopšte nije strano. Od manjih do većih laži, sve su manje-više poznate i ponavljane po sto puta.

Saznajte koje laži muškarci najčešće izgovaraju kada „nalete“ na manji problem ili kada jednostavno žele da izbegnu neku situaciju. Sledeći put kada vam vaš nov ili dugogodišnji partner bude rekao istu ili sličnu rečenicu – znaćete da laže.

1. „Nažalost, svi kondomi su mi tesni, pa ih ne nosim.“

Toliko modela, veličina i brendova perzervativa ima, da je nemoguće da ne postoji ni jedan koji bi mu odgovarao. Super što je obdaren, ali je zaštita na prvom mestu!

2. „Nikad mi se ovo nije dogodilo, izvini.“

Problemi sa erekcijom… Najviše dolaze iz glave, pa ako mu se sad desilo, znajte da mu se dešavalo i pre. Imajte razumevanja i pomozite mu da pređe preko problema.

3. „Ja nikada ne masturbiram kada imam tako lepu devojku.“

Pored toga što je zdravo, masturbiranje je kod muškaraca stvar koja više prelazi u rutinu. Iako ste mu odlična partnerka u krevetu, znajte da on ipak masturbira kada je sam.

4. „Samo ćemo se maziti, obožavam da radim to.“

Maženje za muškarce nije samo zagrliti se i ljubiti u krevetu. I ako možda poželi samo to (zbog vas), znajte da će hteti da isproba svoju „magiju“ .

5. „Ti jedina možeš da me uzbudiš.“

Ovo može biti tačno, ali je retkost. Muškarce može sve i svašta da uzbudi, ali ipak ne očajavajte – vi ste mu broj jedan okidač za uzbuđenje.

(Zenski magazin)