ŽIVOT

Napokon su ih napravili: Kupaći u kojem ćete se moći kupati i tokom ciklusa

Verovatno ćete sada pomisliti da niste mnogo, zbog korišćenja tampona, ali ste sigurno u svakom trenutku razmišljali o tamponu, da li je skliznuo, da li se vidi končić ili da li vam je nešto procurelo, umesto da se potpuno opustite i uživate u letnjem danu.

Sada je toj nervozi došao kraj jer su nakon klasičnog donjeg veša za “one” dane, osmišljene i kupaće gaćice u kojima bezbedno možete da odete na plažu, bez stresa i razmišljanja da li vam se nešto vidi. Naime, reč je o firmi PantyProp koja je osmislila poseban dizajn za kupaće gaće u kojima ćete moći bezbedno da stavite uložak (ako ne koristite tampone) ili ne (ako koristite tampone) jer će vam sve držati na mestu – bez propuštanja i bez ikakvog “virenja”.

Gaćice su napravljene tako da imaju poseban deo u koji se stavlja uložak i koji je obezbeđen zaštitnim vlaknima i tkaninama za slučaj da vam menstrualna krv sklizne sa uloška, tako da ništa ne može procureti. Takođe je uložak maltene nevidliv spolja, pa niko neće ni znati da ga imate. Jedino što je potrebno da znate je, da uložak natopljen vodom odmah promenite nakon izlaska iz vode, kako biste se osećali prijatnije.

Gaćice su dostupne u četiri dezena i tri različita kroja.

(Ženski Magazin)