Putovanja

Ikos resorts: Upoznajte najluksuznije i najprestižnije hotele u Grčkoj (FOTO + VIDEO)

Da Halkidiki ima neke od najboljih hotela na Mediteranu potvrđuje lanac hotela Ikos resorts. Njihov moto – Infinite Lifestyle je za kratko vreme privukao goste iz celog sveta, pa i Srbije i doprineo da Ikos pokupi neke od najznačajnijih nagrada u turizmu.

Zamislite najbolji “all inclusive” hotel… A sada sve to pomnožite sa 10! Ikos je upravo to, ali i mnogo više, jer ovde vam je sve na raspolaganju, ali sa vrhunskom uslugom – jela koja spremaju kuvari nagrađeni Mišlenovim zvezdicama, najbolja brendirana pića, beskonačne mogućnosti za animaciju i dobru zabavu.

Bez obzira na to da li ste uskočili u sopstveni automobil, autobus ili avion, nećete se propisno ni ukočiti od sedenja, a već će se u daljini nazreti tirkizno more ispred prvog luksuznog odredišta na Halkidikiju – hotela Ikos Oceania. Nalazi se na samom početku Kasandre (prvog „prsta“), kraj živopisnog gradića Nea Moudanija. S terasa ovog grandioznog hotela, izgrađenog u obliku amfiteatra, puca pogled na zalazak sunca koji oduzima dah.

Hotel Ikos Oceania je i pre bio čudesan, ali će od ove sezone, komfor i uslugu podići na još veći nivo. Čak 27 miliona evra će ovaj hotelski lanac uložiti u potpuno nove sobe i aprtmane, koji će veličinom, stilom i luksuzom zadovoljiti i najzahtevnije goste.

Gurmanluci su zagarantovani, jer princip „sve uključeno“, pored svih obroka, ovde obuhvata i neograničeno konzumiranje brendiranih pića, koktela, kapućina, ceđenih sokova…

Tu je i pet „a la kart“ restorana (u ponudi imaju više od 300 regionalnih i svetkih marki vina), a posebna atrakcija su kaskadni bazeni. Usluga na plaži je vanserijska, a u sobi je non-stop na raspolaganju room service.

Hotel poseduje i deo za premijum goste, koji imaju na raspolaganju poseban deo sa fantastičnim bazenima, besplatne masaže, uvek rezervisane luksuzne ležaljke na plaži…

A kada smo već kod plaže, ona ispred hotela Ikos Oceania ima plavu zastavicu. Ono što posetioce posebno oduševljava je pogled na zalazak sunca s njegovih terasa…

Ko jednom dođe u Ikos hotele, uvek im se i vraća.

– Uvek slušamo želje svojih gostiju i trudimo se da im izađemo u susret. Zato nastojimo da svake sezone unapredimo svoje hotele – kaže Andreas A. Andreadis, CEO Ikos Resorts.

Još jedan biser je Ikos Olivia u mestu Gerakini na Sitoniji. Mediteranski stil preovladava u izuzetno modernim sobama i apartmanima, od kojih neki imaju i privatne bazene.

Goste čeka „sve uključeno“ koncept, koji domaćini nazivaju „beskonačni životni stil“, a to podrazumeva opuštenu, prijateljsku uslugu i osećaj da niste u klasičnom „ol inkluziv“ hotelu sa raznim pravilima, već u prirodnom okruženju, gde je sve na raspolaganju.

Tu je i pet „a la kart“ restorana u kojima rade šefovi kuhinja nagrađeni „Mišlenovim” zvezdicama. U ponudi je više od 300 lokalnih i svetkih marki vina, a na peščanoj plaži non-stop „špartaju“ kelneri, donose piće i hranu, pa gostu jedino preostaje da se zavali u ležaljku i uživa…

I u Oliviji postoji deo za premijum goste, ali svi mogu da uživaju u predivnoj peščanoj plaži, nekoliko otvorenih i zatvorenih bazena, brojnim sportskim aktivnostima.

Ikos hoteli su i među najboljim porodičnim hotelima u Evropi (imaju odličan vrtić, bebisiterke i program za mlade). Što je još važnije, dobili su nagrade od TripAdvisor-a, Holidaycheck-a, kao najluksuzniji rizort.

Da Ikos prerasta u veliki i vrhunski lanac hotela, najbolje pokazuje podatak da će već sledeće godine otvoriti novi rizort na Krfu, a 2019. godine na ostrvu Kos.

 

Za više informacija o ovim magičnim hotelima posetite internet stranicu – www.ikosresorts.com.

(Srećna žena)