Putovanja

SANI: Najluksuzniji raj na severu Grčke ima novi hotel – Sani Dunes (FOTO + VIDEO)

Sani_Dunes_2017

Luksuz, stil, prostranost, egzotične plaže i priroda bez saobraćaja. Ovako bi najkraće mogao da se opiše Sani resort, jedan od najlepših hotela u Evropi, koji se nalazi na oko 700 km od Beograda (80 od Soluna).

Sani_Dunes_2017

Već godinama je ovo mesto sinonim za luksuz u severnom delu Grčke. Odmaralište je pokupilo brojne evropske i svetske nagrade, a od ove sezone bogatiji je za još jedan ekskluzivni hotel sa pet zvezdica – Sani Dunes.

Sani_Dunes_2017

„Sani“ je skup pet hotela, marine, prodavnica svetski poznatih brendova, restorana i sportskih terena, oko kojih se nalaze čak šest tropskih plaža sa sitnim belim peskom (na njima se organizuju i venčanja). Hedonizam je zagarantovan u hotelima Sani Dunes, Sani Asterias, Porto Sani Village, Sani beach i Sani club.

Ove sezone se posebno ističe sofisticirani Sani Dunes, koji će prve goste primiti u junu. Na jednoj od najlepših plaža na Halkidikiju, ali i na celom Mediteranu, smestiće se ekskluzivni hotel sa prvoklasnim restoranima i uslugom kakva se retko sreće u evropskim hotelima.

 

Sani_Dunes_2017

Privatnost je zagarantovana u hotelu Sani Dunes, kao i šik sobe sa ručno pravljenim nameštajem, unutrašnji i spoljašnji bazeni sa grejačima za vodu…

Na plaži će vas non-stop služiti koktelima i sokovima od ceđenog voća, u sobi ćete imati 24 sata room service, aparat za espreso, najmoderniju tehnologiju…

Hotel je namenjen samo gostima starijim od 12 godina. Mnogi delovi rizorta su namenjeni samo za odrasle, ali hotel ima poseban program za tinejdžere, kojima ovde nikako neće biti dosadno.

S druge strane, ostali hoteli u Saniju godinama osvajaju nagrade za najbolje porodične hotele u Evropi i upravo su se specijalizovali da roditeljima i najmlađima prirede odmor iz snova.

Pored raznih sportskih aktivnosti i dečjih klubova, gostima se nudi i besplatna usluga čuvanja mališana na plaži da bi roditelji mogli da imaju i malo vremena za sebe.

Sani_Club_2017

Kada je u pitanju Sani club, ove sezone gostima su na raspolaganju 25 porodičnih apartmana i 36 „junior“ apartmana sa duplo većim kupatilima.

Tu su i dva vrhunska nova restorana, kao i novi infiniti bazen sa vodom koja se greje. Posebna atrakcija ovog rizorta su apartmani sa sopstvenim bazenima.

Novi dizajn soba daje i novi značaj terminu – luksuz. Svi bungalovi su ušuškani ispod predivne šume mediteranskih borova, a pogled „puca“ na planinu Olimp i neverovatne zalaske sunca.

Najveći i najluksuzniji su apartmani u „Asteriji“, dok je Porto Sani sofisticiran hotel smešten delom u samoj marini, a delom odmah iza luke, zbog koje Sani zovu i grčki Monte Karlo.

Sani beach hotel je posebno živahan i uzbudljiv, a nalazi se odmah ispod Sani hill-a, gde se svake godine održava i muzički festival (ovde je nastupao i Goran Bregović).

Takođe, kod ovog hotela se nalazi i nestvarno lepa i dugačka plaža Buzulas, na kojoj možete potpuno da se osamite i uživate…

Ove sezone u „Saniju“ vas čekaju i novi restorani sa kuvarima nagrađenim Mišlenovim zvezdicama, a Dine around program pruža mogućnost gostima iz celog rizorta da svako veče menjaju restorane i probaju specijalitete iz celog sveta. Na raspolaganju je i meni s jelima bez glutena, tartufi…

Sani_Marina_07

Zato ne čudi činjenica što sobe ovde „planu“ i po nekoliko meseci pre letnje sezone.

Sanijevi hoteli su više puta proglašavani za jedne od najluksuznijih u Evropi i svetu.

Takođe, saobraćaja ovde gotovo da i nema, zbog čega je ovo i jedinstven ekološki kompleks.

Sani_Beach_2017

Više informacija o ovom nesvakidašnjem mestu možete saznati na internet adresi: www.saniresort.com.

(Srećna žena)