Moda

Stvoren za sve prilike: Modni komad koji ćemo obožavati i u hladnim danima!

Omiljeni komad ponovno u središtu pažnje!

Moramo priznati kako smo se ove godine zaželeli nekih dobrih, starih trendova, pa tako svedočimo i njihovom velikom povratku na police naših ormara.

Tako su se u skupinu povratnika smestile i blejzer haljine, s kojima su outfiti za svečane prilike dobili jedan sasvim novi smisao.

Kada gledamo unutrašnjost našeg ormara, često postignemo zaključak kako je on zaista pretrpan raznovrsnim modnim komadima, a koji su uglavnom rezervisani za ispunjavanje svakodnevnih obaveza te se jednostavno ni po čemu ne ističu.

Upravo je ta sigurnost u našem shoppingu glavni krivac zašto se u našim modnim kombinacijama redovino viđaju jedni te isti modni komadi te u situacijama koje zahtevaju nešto svečanije izdanje, nekako ostanemo praznih ruku. Zato je poželjno unutar ormara imati jedan modni komad koji će se pokazati kao spas u zadnji čas, a upravo takva je i blejzer haljina.

Predimenzionirani blejzer u službi haljine na prvi pogled izgleda kao predmet koji smo pozajmili iz muškog ormara, ali reč je o komadu koji je naumio da ukrade sve poglede i pokaže kako se može sjajno izgledati kada se zakorači iz vlastite zone komfora.

Ovakav tip haljine možete kombinovati sa elegantnim sandalama te ga dodatno upotpuniti upečatljivim nakitom, a uskoro ćete ga moći nositi i u kombinaciji sa visokim, zimskim čizmama čime će reč „ženstveno“ dobiti jedno sasvim novo značenje!

(Fashion.hr/Cosmopolitan.rs)