ŽIVOT

Za vrele dane na poslu: Ovo su savršene odevne kombinacije!

U ormanu su stvari spremne za plažu, a poslovnih kombinacija je sve manje. Na ovim temperaturama mozak sve manje radi, a sve više luta do mora. Mi znamo kako da se skockate, a da vam ipak bude udobno.

Elegantna bluza MIMI– odlična za posao, sakriva stomak, ide uz suknje i pantalone. U njoj nije vruće, izuzetno udobna i profesionalna. Možete je nositi i u drugim prilikama, za izlazak ili večeru. Možete je kupiti u nekoliko boja, crvenoj, crnoj, beloj i lila.

Romantična bluza SELENA – Ova majica je za sve odrasle devojčice koje još veruju u romantiku. Ova bluzica, sakriva sve vaše nedostatke, stomačić i široka ramena, nije uska i ima šarmantne rukave koji pokrivaju ramena. Odlična je za posao, jer nema dekolte. Uz nju vam ne treba nakit, jer je ona dovoljno čarobna da istakne vašu ženstvenost. Ova bluzica je za sve prilike, tako da je možete kupiti u više boja: kraljevsko plavoj, roze i zelenoj.

Pamučna duga haljina ANABELA- Definitivno vaša omiljena kombinacija za posao. Ova prelepa haljina je istovremeno elegantna, udobna, zavodljiva i dovoljno sakriva da ostanete pristojni i ozbiljni. Od tankog pamuka je, tako da je vrlo komforna. Postoji u sivoj i teget varijanti, dve lako uklopive boje. Šivena za svaki oblik tela.

Nežna bluza sa karnerićima BELLA – Ova elegantna bluza, idealna je za posao, a i za sve druge prilike, nežna a opasna, ova bluza ide uz sve, jer je bela, a bele majice nam uvek trebaju zar ne?

Iskoristite akciju i obucite se udobno i moderno za posao, ali i za druge prilike po LETNJIM SNIŽENIM CENAMA!

(cosmopolitan.rs)