Ljubav & Seks

ZNACI KOJI ODAJU DA VAS ON VARA: Ne zanemarujte ove sitnice!

Veze su podložne promenama, od kojih svaka ne mora da bude i loša. Ponekad je dobro prekinuti rutinu, osvežiti odnos, ali krupni izuzeci ipak mogu da budu ozbiljno upozorenje da nešto ne valja. Ne žmurite pred istinom. Ovih pet znakova pokazuju da vas partner vara.

1. Sve je manje zainteresovan za seks

Svaki par ima svoje navike. Nekome je dovoljan seks jednom nedeljno, neko to radi svakoga dana, dok su drugim parovima tri dana zlatna sredina. Ne mora da znači da svaka promena dinamike najavljuje i krah u vezi, ali takav signal zasigurno daje konstantno izbegavanje bliskosti. Ako partner svaki put nađe neki izgovor da nemate seks, ne treba tek tako da pređete preko toga. Za početak morate da se zapitate da li je vaš seks pre svega postao rutina, a onda i da pomislite na realnu mogućnost da je vaš partner našao drugu. Čuveno „Ne večeras“ neka vas ne ostavlja ravnodušnim. Razgovarajte s partnerom.

2. Socijalni život mu je odjednom prebukiran

Ako ste dosad imali jedan dan rezervisan samo za vas ili ceo vikend, a onda se nešto naprasno promenilo i on nikako ne može da stigne, to je znak da su drugi postali bitniji. Ako se to desi nekoliko puta, može biti čista slučajnost, ali stalno ponavljanje i planiranje svega drugog u vašem terminu ipak nije naivno. Vaše vreme možda je dobila neka druga.

3. Sve duže ostaje na poslu

Odjednom je počeo da radi prekovremeno. Sve češće veče dočekujete sami jer vam je javio da se posao odužio. Moguće je da je zaista u kancelariji, ali da je tamo i nova koleginica. Situaciju definitivno ne traba ignorisati, pogotovo ako preraste u česta poslovna vikend-putovanja.

4. Telefonira samo kada je sam

Ako mu je telefon uvek utišan, a primećujete da se razgovori završavaju čim vi uđete u sobu, nešto skriva. Ako kuca poruku, a iznenadi se kada vi sednete pored njega, nema dileme da nije u pitanju naivna komunikacija s kolegom. Tu je i opcija da često izlazi napolje da nešto kupi kako bi obavio potreban poziv.

5. Odjednom je počeo da kupuje novu odeću

Ako sve češće primećujete da vaš partner iz neplanirane kupovine donese po jednu novu košulju i sve više pažnje posevćuje svom odevanju i higijeni, onda je definitivno došlo do neke promene u njegovom životu, a vi niste deo toga. Budite se, reagujte.

(vixendaily.com)