Astrologija

ASTRO: Retrogradni hod planeta akcije i moći koči planove, samo uporni stižu do cilja

Man and woman having a tug of war each leaning back and straining with the effort of pulling the rope in opposite directions, full body studio portrait on white

Planete akcije i seksualnosti, moći i bogatstva, Mars i Pluton, nedavno su krenule retrogradnim hodom, zbog čega je njihova snaga izvitoperena, a moć oslabljena.

To će više osetiti Ovnovi, Škorpije i Jarčevi, i to muškarci, kojima može nedostajati inicijative i preduzimljivosti, kao i kondicije, naročito ako se bave sportom ili često putuju zbog posla. Saradnja sa strancima i mogućnosti za dobijanje viza ili stipendija za stručno usavršavanje u nekoj stranoj zemlji mogu da se oduže, prolongiraju, tako da će samo najstrpljiviji i najuporniji stići do cilja.

Napeti aspekti Marsa sa Neptunom i Jupiterom, jačaju razne oblike zavisnosti, od seksa, preko duvana, do alkohola i droge.

Tranzit Plutona preko Jarca, znaka ambicije, odgovornosti i discipline, upozorava da obratite više pažnje na finansije i da izbegavate nepotrebne troškove i podizanje kredita, što je naglašeno i izazovnim aspektom sa Uranom, planetom rizika.
OVAN (21.3. – 20.4.)
Retrogradni hod vaših vladalaca preko vaših astroloških polja inostranstva i karijere, upozorava da budete oprezniji ako sarađujete sa strancima.

BIK (21.4. – 21.5.)
Mars i Pluton, vladaoci vaše sedme astrološke kuće, opominju da povedete više računa o finansijama i izbegavate podizanje kredita.

BLIZANCI (22.5. – 21.6.)
Usporeni hod planete akcije preko polja ljubavi i planete moći preko polja opasnosti, upozorava da obratite više pažlje na komunikaciju sa partnerom.

RAK  (22.6. – 22.7.)
Vaš vladalac Mesec blizu Marsa i Saturna, 25. aprila, podseća da bi trebalo da budete strpljivvi i uporni, ako ste u sred nekog sudskog procesa.

LAV  (23.7. – 22.8.)
Retrogradni Mars u polju kreativnosti i retrogradni Pluton u Jarcu, mogu da vam donesu postepeno napredovanje na polju umetnosti, sporta ili nauke.

DEVICA (23.8. – 22.9.)
Pozicija retrogradnih planeta pod uticajem Jupitera iz vašeg znaka, opominje da vodite računa o komunikaciji sa partnerom, naročito ako ste u braku.

VAGA  (23.9. – 22.10.)
Aspekti vladalaca polja ljubavi, u retrogradnom hodu, mogu da vam donesu susret sa nekim s kim ste nekada bili vrlo bliski. Sudski spor rešava se u vašu korist, samo strpljivo!

ŠKORPIJA  (23.10. – 22.11.)
Retrogradni hod planeta koje upravljaju vašim znakom, Plutona i Marsa, upozorava da obratite više pažnje na finansije, kao i na komunikaciju sa nekadašnjim poslovnim partnerima.

STRELAC (23.11. – 21.12.)
Prelazak retrogradne planete akcije preko vašeg znaka, a Plutona preko Jarca, može da prolongira saradnju sa strancima i isplate koje odavno očekujete.

JARAC  (22.12. – 20.1.)
Retrogradni hod Plutona preko vaše kuće ličnosti, a Marsa preko Strelca, opominje da izbegavate nepotrebne troškove i obratite više pažnje na konkurenciju.

VODOLIJA  (21.1. – 19.2.)
Tranzit planeta akcije i novca u retrogradnom hodu, preko vaših polja inostranstva i prepreka, upozorava da ćete strpljenjem i upornošću pre doći do cilja nego rizikovanjem.

RIBE  (20.2. – 20.3.)
Mars i Pluton u prividnom hodu unazad, pod uticajem vladalaca vašeg znaka, Neptuna i Jupitera, opominju da budete oprezniji ukoliko planirate saradnju sa strancima.

 
(Astrolog: Marina Jungić Milošević, novosti)