Astrologija

EVO ŠTA VAS ČEKA: Precizan nedeljni horoskop od 18. do 25. septembra

Man and woman smiling at each other

OVAN
Posao – Uz dobru organizaciju i korišćenje potencijala vladajuće planete Marsa u trigonu sa Mesecom u Ovnu, kojim počinje ovaj period, sa osobama koje su povezane s inostranstvom možete ostvariti veliki poslovni uspeh.
Ljubav – Emotivno ste osetljivi, Mesec vas čini izuzetno slabim, što je za predstavnike vašeg znaka netipično. Samim tim aspekti Venere i Jupitera iz sedmog polja, sa ovako postavljenim Mesecom ukazuju na neophodnost adaptacije na nove uslove u vezi. Budite spremni na velike promene, čim se trenutne okolnosti promene.
Zdravlje – Tokom celog perioda najviše će vas mučiti problemi sa stomakom i nogama.

BIK
Posao – Mnoge poslovne okolnosti počeće da se menjaju, jer Venera odlazi na zadnje stepene Vage i daje prostor Jupiteru da u konjunkciji sa Suncem naglasi potencijal za velika poslovna dešavanja. Mnogi Bikovi će promeniti posao, pa čak i profesiju.
Ljubav – Mars, planeta koja upravlja vašim poljem braka i emotivnog partnerstva, najzad se dovoljno odvojila od Saturna, pa će doći do poboljšanja u ljubavnom životu. Pritom su Mars i Venera u sekstilnom odnosu što više pogoduje slobodnim pripadnicima znaka, pa su moguća poznanstva sa zanimljivim osobama.
Zdravlje – Glavobolja i ukočenost vrata ukazuju na probleme sa kičmom.

BLIZANCI
Posao – Zbog retrogradnog hoda Merkura, poslovne okolnosti biće prilično konfuzne, a mogući su i totalni preokreti u načinu poslovanja. Ovo se posebno odnosi na komunikaciju sa saradnicima i za potpisivanje ugovora. Obratite veliku pažnju na formu poslovnih ugovora.
Ljubav – Saturn i dalje dominira, zbog čega ste pasivni, što može loše da utiče na odnos sa partnerom, čak i da ga odbije. Tokom ovog perioda trebalo bi da se čuvate monotonije i nepotrebne ljubomore, koje, takođe, Saturn predstvlja.
Zdravlje – Mogući su stomačni problemi zbog neodgovarajuće ishrane.

RAK
Posao – Period počinje Mesecom u vašem polju karijere, što znači da privlačite mnogobrojne poglede šta god da uradite. Oni koji se bave privatnim biznisom biće u prilici da ugovore nove poslove i poboljšaju finansijsku situaciju.
Ljubav – Emotivna situacija će biti prilično komplikovana tokom naredne nedelje, kako za slobodne tako i za Rakove u vezi. Mladi i slobodni pripadnici znaka upoznaće osobu koja bi mogla da im iskomplikuje ljubavne planove. Rakove koji su u braku ili u vezi očekuje interesantan period, ali sa mnogo peripetija i nesporazuma sa partnerom.
Zdravlje – Sklonost alergijama, prehladi, virusnim i bakterijskim infekcijama.

LAV
Posao – Vaš ego je ispred svega i vodite računa da ne ugrozite odnose sa vama bitnim osobama. Poslovna dešavanja tokom naredne nedelje najviše će izgledati kao rulet, zbog čega ne bi trebalo ništa posebno da očekujete, čak i od najboljih najava. Ako imate privatni biznis, budite oprezni u koje poslove investirate.
Ljubav – Većinu slobodnih pripadnika znaka očekuje ljubav na prvi pogled, ali takva opčinjenost neće dugo potrajati. Ljubav može da bude i jednosmerna, puna iluzija i zato bi trebalo da budete veoma pažljivi sa svakim potencijalnim partnerom i da dobro razmislite o realnosti veze.
Zdravlje – Dobro se osećate.

DEVICA
Posao – Retrogradni Merkur u vašem znaku ne pogoduje trajnim promenama, već samo održavanju postojećeg posla. Nemojte da očekujete podršku drugih i završavajte sami ono što možete. Pre ćete vi biti podrška drugima, ali i u tome bi trebalo da budete odmereni i da pazite gde su granice podrške, a gde počinje mešanje u poslove drugih.
Ljubav – Izlaskom Jupitera iz vašeg znaka, kao da se otvorio magični krug u kojem ste se osećali zarobljenim i pustio nove događaje u vaš emotivni život. Ali, kako je Merkur retrogradan moguće su mnogobrojne iluzije i samoobmane.
Zdravlje – Ubrzan rad srca izaziva veliki stres.

VAGA
Posao – Jupiter u vašem znaku doneće iznenadne poslove i nove mogućnosti, od kojih će vam mnoge delovati krajnje neverovatno. Početni aspekti deluju zbunjujuće, pa je dobro da budete uzdržani, da ne idete odmah naveliko, nego polako i detaljno da analizirate okolnosti u kojima će se odvijati budući poslovi.
Ljubav – Mars, vladar vašeg sedmog polja, i Venera, vladar znaka, nalaze se u povoljnom odnosu što ukazuje na mnogobrojna, zanimljiva događanja, mnogo interesantnih kontakata, ali i nedostatak stabilnosti. Zato pokušajte da se ne opterećujete trenutnim dešavanjima niti pravljenjem dugoročnih planova.
Zdravlje – Sredinom perioda bićete podložni prehladama.
horoskop
ŠKORPIJA
Posao – Nedostaje vam malo praktičnosti, naročito u komunikaciji sa saradnicima. Mars, vaš vladar, forsira sva dešavanja do krajnjih granica, pa bi bilo dobro malo da usporite. Kako je posebno naglašeno polje novca, obratite veću pažnju na troškove i rashode.
Ljubav – Venera u dvanaestom polju uvek donosi interesantna, ali problematična događanja, sklonost tajnosti, paralelnim kombinacija i vezama bez ozbiljne perspektive. Pitanje je šta tačno očekujete od emotivnog života i da li vam više odgovara trenutni haos nego sređen odnos.
Zdravlje – Bol u donjem delu leđa siguran je znak premora.

STRELAC
Posao – U ovom periodu trebalo bi da donesete važne poslovne odluke, ali zbog retrogradnog Merkura to neće biti lako izvodljivo. Ne dozvolite da vas bilo ko požuruje i dobro razmislite pre nego što donesete bilo kakvu odluku. Najmudrije je da odgovore na bitna pitanja prolongirate.
Ljubav – Kako poslovni, tako i emotivni život, retrogradni Merkur čini napornim i nesigurnim. Slobodni pripadnici znaka ponovo će stupiti u kontakt sa osobom koju dugo nisu videli, a sa kojom su nekada bili u vezi. Pripadnici znaka koji su u braku trebalo bi da budu strpljiviji, ukoliko žele da reše probleme sa partnerom.
Zdravlje – Manje tegobe da urinarnom infekcijom.

JARAC
Posao – Neophodno je da se prilagodite novim okolnostima, ukoliko želite da ostvarite bitne poslovne ciljeve. Ponekad se stvari nameste same, po inerciji, lakše nego kada ih forsirate. Dobar odnos Jupitera sa Saturnom, vašim vladarem, ukazuje na veoma povoljne poslovne događaje.
Ljubav – Loša i površna komunikacija sa partnerom često dovodi do velikih problema u vezi nego bilo kakvi ozbiljni izazovi. Mesec, vladar sedmog polja u Ovnu, početkom perioda nagoveštava isključivost i netoleranciju u uzajamnim odnosima. Kako je taj aspekt kratkotrajan, najbolje je da budete maksimalno strpljivi.
Zdravlje – Proverite krvnu sliku.

VODOLIJA
Posao – Iako niste zadovoljni trenutnim okolnostima na poslu, to ne bi trebalo javno da pokazujete, jer će brzo proći. Budite strpljivi i kada su u pitanju predstojeće promene. Vaše vreme tek dolazi, polako ali sigurno. Izbegavajte sukobe sa kolegama, međutim, nemojte da odustajte od svojih stavova.
Ljubav – Napetost u emotivnom odnosu pojačana je aspektima retrogradnog Merkura sa Marsom, što komunikaciju sa partnerom čini konfuznom, sa mnogo nesporazuma i sukoba. Slobodni pripadnici znaka najviše će privlačiti posesivne osobe.
Zdravlje – Moguće su lakše povrede i padovi. Najvažnije je da pojačate imunitet.

RIBE
Posao – Ovo je period suštinskih poslovnih promena, bez obzira na to koliko vam trenutne okolnosti izgledaju nesigurno i rizično. Jupiter, vaš vladar u povoljnom aspektu sa Saturnom, koji se nalazi u polju karijere najavljuje pozitivnu promenu na poslu.
Ljubav – Retrogradni Merkur u polju partnerstva vraća vas na greške iz prošlosti i navodi da ih ispravite. Ali, kako je glavna Merkurova osobina u ovakvim situacijama konfuzija, pazite da ne napravite još veće greške.
Zdravlje – Problemi sa nesanicom.

(novosti)