Astrologija

Koga čeka romansa, a koga problem na poslu: Nedeljni horoskop do 17. aprila

Saznajte šta vas sve čeka u periodu od 10. do 17. aprila 2016. godine:

 

 

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao – Poslovi napreduju, ali to ne znači da se treba opustiti. Pozicija Marsa u bliskom kontaktu sa Saturnom, ukazuje na moguće moguće teškoće koje zahtevaju dodatni oprez.  Uz dobru organizaciju i veće zalaganje, rastu i prihodi. Planeta Venera u znaku Ovna donosi vam finansijski boljitak. Napravite listu prioriteta na poslovnom i finansijskom planu. Ne zanemarujte stare obaveze.
Ljubav – Obuzdajte sitničavost i želju da uvek budete u pravu.  Sjajno se osećate i uživate u društvu dragih osoba koje vas vole. Na nekom javnom mestu moguć fatalan susret koji odavno priželjkujete.
Zdravlje – Suviše brinete o zdravlju, srećom bez razloga. Kontrolišite ishranu.

 

 

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao – Pomalo ste konfuzni i ne uspevate da na najbolji način sagledate trenutne poslovne probleme i pronađete adekvatno rešenje. Morate biti odlučniji u donošenju odluka. Rastući Mesec u polju novca zahteva akciju. Uzdajte se u sebe i svoje sposobnosti, ne očekujte pomoć sa strane. Trenutne okolnosti zahtevaju kompletnu promenu načina funkcionisanja, a u problemu su oni koji za to nemaju hrabrosti.
Ljubav – Mogući konflikti sa partnerom zbog tračeva i ogovaranja.  Ako želite da sačuvate svoj unutrašnji mir i harmoniju u vezi, pazite kako se ponašate. Ne obraćajte pažnju na neosnovane glasine.
Zdravlje – Više se krećite. Mogući su problemi disajnih organa.

 

 

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao – Izuzetno povoljan period za polaganje ispita, usavršavanje i prekvalifikaciju. Ne prenagljujte sa donošenjem odluka o novim poslovima. Puni ste energije, željni ste putovanja. Kreativnost je naglašena, pa iskoristite ovaj period za bavljenje umetnošću. Zaboravite konflikte iz prošlosti i okrenite se budućnosti. Okolnosti na poslovnom planu su vam i te kako naklonjene.
Ljubav – Nije pravi čas za emotivna raščišćavanja. Partner smatra da ste suviše jaki i nefleksibilni i ne može da vas prati. Izbegavajte sukob sa osobama u znaku Lava ili Strelca.
Zdravlje – Nervna razdražljivost je sastavni deo vaše materijalističke prirode. Smirite živce bavljenjem hobijem.

 

 

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – Razvoj događaja na poslovnom planu vas ispunjava optimizmom. Sami znate šta je sve trebalo da prođete da biste ostvarili svoje ciljeve. Mirno sačekajte sredinu nedelje kada Mesec, vladar vašeg znaka uđe u vaš znak. Uspeh je neminovan pod ovim aspektom. Nude vam se neočekivane pogodnosti. Iskoristite šansu, ne budite inertni. Napravite plan i bacite se na posao.
Ljubav – Ako ste sami, potražite društvo osoba u znaku Vodolije, prijaće vam. Odnosi sa partnerom su ekscentrični. Činite sve da pridobijete njegovu pažnju. Izbegavajte impulsivne reakcije.
Zdravlje – Preterana aktivnost vodi u iscrpljenost. Nađite zlatnu sredinu u svemu.

 

 

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Tokom ovog perioda bićete na velikim iskušenjima. Ukoliko ne budete oprezni, očekujte neprijatna iznenađenja. To bi trebalo da bude opomena za dalje funkcionisanje. U ophođenju sa saradnicima budite strpljivi i taktični. Naglašena su polja karijere i inostranstva, te dobro razmislite na koji način ih trebate povezati. Strogo povedite računa o novcu, postoji opasnost od gubitka. Izbegavajte bilo kakvo investiranje.
Ljubav – Mlađi pripadnici znaka lako mogu uploviti u bračne vode, dok onim starijim slede raščišćavanja. Starosna granica je oko 30 godina.
Zdravlje – Obratite pažnju na hronične stomačne tegobe. Bacite se na fizičke aktivnosti.

 

 

DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Izbegavajte sukobe na radnom mestu zbog nezadovoljstva subjektivne prirode. Iskoristite trenutne pozitivne okolnosti. Zvezde su vam naklonjene. Nalazite se u fazi velikih promena na poslovnom nivou. Shvatili ste da se zarad kvaliteta morate nečega i odreći. Ne brinite, nagrada će biti višestruka. Pošto je vaš perfekcionizam naglašen, nikako da budete zadovoljni.

Ljubav – Ukoliko ste u stalnoj vezi, nije vam lako. Nikako da se usaglasite sa partnerom. Preosetljivost vodi u nezadovoljstvo. Slobodni pripadnici znaka maštaju o idealnoj ljubavi.
Zdravlje – Nervni sistem je delimično uzdrman. Opustite se. Šetajte što više.
ljubav-astrologija-1000x664

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao – Nije idealno vreme za započinjanje novog posla jer je vaša vladarka Venera, u suprotnom znaku. Dok je takva situacija, iskoristite vreme za planiranje novih aktivnosti, kao i za završavanje zaostalih obaveza. Potudite se da uspostavite bolju komunikaciju sa saradnicima. Preterana okrenutost sebi prelazi u autodestrukciju. Osećanje da drugi ne razumeju vaše potrebe, posledica je vaše narcisoidnosti.
Ljubav – Sa partnerom nikako da usaglasite talasnu dužinu.  Emotivno reagujete kad je poželjno biti razuman, i obrnuto. Slobodnim pripadnicima znaka nova ljubav kuca na vrata.
Zdravlje – Mogući su problemi sa žlezdama i hormonima.

 

 

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao – Svoj deo obaveza obavljate na vreme i bez greške, ali osećate da saradnici teško mogu da vas prate. Stoga izbegavajte timski rad. Čak i kada je sve na prvi pogled u najboljem redu, mogući su iznenadni problemi. Pojačajte dozu opreza i ne dozvolite da pobedi ono što vam nije po volji. Samo sa Rakovima nalazite zajednički jezik. Potražite od njih savet za svoje nedoumice.
Ljubav – Sa partnerom ste u divnim odnosima. Prednost dajete domaćoj atmosferi, u kojoj opušteno uživate u nežnostima. Slobodne Škorpije su pred novom vezom.
Zdravlje – Pojačana emotivnost u pogrešno vreme može dovesti do psihosomatskih bolesti.

 

 

STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – Poslovna situacija nije sjajna. Razlog je pasivnost i sklonost da se oslanjate na druge. Umesto što sanjarite, počnite da se bavite konkretnijim stvarima. Ovih dana se osećate u skladu sa okruženjem. Pošto je saosećajnost tokom ovog perioda naglašena, birajte vedrije društvo, pa ćete se i vi osećati bolje. Previše ste se zatvorili u svoj fiktivni svet. Iako se u njemu dobro snalazite, krajnje je vreme da se suočite sa realnošću.
Ljubav – Svaka ljubav zahteva žrtve. Cena je visoka, pa razmišljate o tome da li se isplati ulagati u vezu. Ali, čim se uključi razum, ništa od strasti.
Zdravlje – Opterećeni ste raznim strahovima. Potražite savet stručnjaka.

 

 

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao – Sa optimizmom gledate na razvoj poslovne situacije.  Saturn u trigonu sa Suncem i Venerom donosi vam dobre vesti. Mnoge pripadnike znaka očekuju javni nastup i unapređenje. Finansijska situacija se popravlja. Problemi su za vama, a putevi koji vode u bolju budućnost pred vama. Izbegavajte nadmeno ponašanje. Ukoliko ste u nečemu u pravu, ne nabijajate to drugima na nos. Dovoljno je da to sami znate.
Ljubav – Sa partnerom ste na istim talasnim dužinama. Napokon dobro funkcionišete. Slobodne pripadnike znaka iz prikrajka vreba Lav. Hoćete li mu odoleti?
Zdravlje – Budite umereni u svemu i neće biti problema.

 

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao – Moguće je poslovno putovanje ili finansijski dobitak. Uspešno završavate započete poslove. Mnogi pripadnici znaka započinju nov životni ciklus i polako se navikavaju na novi ritam. Volite promene, pa vam to prija. Ne strahujte unapred od toga da će vam sve te novine dosaditi. Budite strpljiviji. Učite se stvarima koje nisu u vašoj prirodi. Poslušajte savete iskusnih osoba.
Ljubav – Ako ste sami, potražite partnera u znaku Ovna. Samo sa njim uspevate da se razumete, iako na prvi pogled ne izgleda tako. Ostali znaci vam u ovom periodu ne prijaju.
Zdravlje – Smanjite konzumiranje kaloričnih namirnica i ne nervirajte se.

 

 

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Finansijska situacija se postepeno popravlja. Priliv novca je siguran, a vi žurite da ga što pre potrošite. Ne preterujte sa kupovinom. Osećate potrebu za opuštanjem i uživanjem u sitnicama. Bezbrižni ste i dobro raspoloženi što se povoljno odražava i na vaš učinak na poslu. Neki privatni događaji mogli bi da vas izbace iz ravnoteže. Pazite šta pričate.
Ljubav – Sa partnerom su mogući nagli izlivi strasti. Ko bi rekao da ste toliko vatreni? Zapravo, samo nadoknađujete propušteno.
Zdravlje – Budite umereniji u jelu i piću.

(novosti, ASTROLOG Mihailo Čukić)