Nega & Lepota

Modni trikovi iz „Tračare“ koje uvek rado nosimo (FOTO)

Iako se snimanje popularne serije „Tračara“ završilo pre sedam godina, mnoge devojke nisu zaboravile na nju. Baš poput „Seks i grada“, „Tračara“ je ostavila snažan modni utisak na sve devojke koje su je verno pratile. Premda je prošla gotovo dekada od emitovanja ove serije na televiziji, mnogi prikazani odevni komadi i dalje su vrlo popularni i poželjni.

Nezavisno od toga jeste li bile tim „Blair“ ili tim „Serena“, ove modne trikove ćete i same poželeti isprobati.

Raskošan rajf za kosu popravlja svaku frizuru

Kraljica upečatljivih rajfova Bler Valdorf bi vam sigurno savetovala da investirate barem u jedan primerak ovog modnog dodatka koji pristaje svima i u trenu podiže vaš celokupan izgled.

Kompletići koji imaju suknju umesto pantalona su zanimljiviji

Mnoge likove u navedenoj seriji smo često imali prilike videti u kompletićima sakoa i suknje. Osim što nikada ne izlazi iz mode, ova odevna kombinacija vrlo je lako prilagodljiva i za dnevni i za večernji autfit.

Dokolenice će dodatno začiniti svaki autfit

Možda ste na njih zaboravile, no moramo vas obavestiti da se dokolenice ponovno nose i da nećete pogrešiti ako ih već danas ukombinujete u svoj autfit.

Nemojte se bojati upečatljivih printova

Ako smo nešto naučili iz „Tračare“, onda je to da kada je moda u pitanju – sigurna zona ne postoji. Zato ako neprestano oklevate nositi kombinacije s upečatljivim printom, sada je pravo vreme da to promenite.

(Index.hr)