ŽIVOT

Novi broj Cosmopolitana je u prodaji!

Na naslovnoj strani najnovijeg izdanja magazina Cosmopolitan je popularna reperka Igi Azejlija, koja u zanimljivom intervju govori o novom albumu koji nikoga nije ostavio ravnodušnim, ali i o usponima i padovima u svojoj karijeri!

Projekat koji će obeležiti 2019. godinu je Cosmo Influencer Awards 2019 powered by Avon! U novom broju ekskluzivno predstavljamo učesnike iz šest različitih kategorija (Beauty, Fashion, Food, Travel, Lifestyle, Insta Men)! Takođe, ne propustite priliku da glasate za vašeg omiljenog influensera na našem sajtu, a svečano proglašenje pobednika biće na glamuroznoj proslavi u oktobru! https://www.cosmopolitan.rs/influencerawards2019/contest/

Pored toga, Cosmo je istražio tabu teme današnjice, a ovog puta otkrivamo da li je abortus zaista stvar izbora. Ni prvi mesec jeseni ne može da prođe bez nekoliko vodećih modnih trendova! Naša modna urednica Tijana Žunić preporučila je sve što vam je potrebno da u novu sezonu uđete potpuno spremne i sa stilom.

Jedna od najpopularnijih devojaka sa naših prostora, manekenka i influenserka Marija Žeželj, otkrila je za Cosmo kako izgleda život u Njujorku, da li je teško graditi karijeru supermodela. Podelila je i beauty tajne za savršen izgled, ali i kako najradije provodi slobodno vreme.

Novi broj najuticajnijeg ženskog magazina na svetu je od danas u prodaji, a vi obavezno nabavite svoj primerak!

(Cosmopolitan.rs)