Top forma

Ova žena (34) je rodila petoro dece: Zanosna mama otkriva kako da postignete sve u životu! (FOTO)

Simon Gejtli je definitivno dokaz da se trud i rad uvek isplate i da ne postoji dovoljno dobar izgovor da ne vežbate i ne izgledate dobro!

Naime, ova 34-godišnja zaljubljenica u fitnes rodila je petoro dece, od kojih najstarije ima devet godina, odlična je domaćica i posvećena majka, a opet stiže da vežba svakog dana čak dva puta dnevno!

Njen dan počinje u 5 ujutro sa treningom u teretani, nakon čega odlazi u šetnju sa psom ili na planinarenje. Simon zna kako da spoji lepo i korisno – u šetnje vodi i decu, a najmlađe dvoje čak nosi i sa njima u rukama radi čučnjeve i sklekove!

 

simon-gejtli-1464973166-89114Tokom ostatka dana, zanosna plavuša obavlja svakodnevne poslove u kući, sprema zdrave obroke za decu i supruga, a dan završava još jednim treningom u teretani i laganom večerom.

Njen suprug Pol (45) takođe obožava da vežba, pa je u porodici Gejtli to zajednički trenutak u kom svi učestvuju.

„Deca se tako od malih nogu uče koliko je vežbanje zdravo i kako se odražava na izgled i formu“, ističe Simon, koja tvrdi da njen način vežbanja ne vlada njenim životom.

simon-gejtli-1464973166-89110

„Prvo na redu mi je da se pobrinem za decu, pa onda sve ostalo“, kaže zgodna mama.

Simon se ne bavi profesionalno vežbanjem, već isključivo zbog sebe, a pristala je da govori za novine iz samo jednog razloga:

„Nadam se da će sve mame ovog sveta pročitati ovu priču i shvatiti da je sve moguće. Kad to razumeju, počeće i same da rade isto što i ja. Ko ne voli da izgleda dobro?“, zaključuje Simon.

(stil, foto: profimedia)