Kuvanje

Slatkiš koji sadrži šest afrodizijaka: Posle ovoga neće skidati ruke s vas

Bliži nam se Dan zaljubljenih, a ideja za kreativan poklon za muškarca je iz godine u godinu sve manje. Zato je naš predlog da mu ove godine podarite ono što sigurno najviše želi – gomilu nezdravih šećera. I sebe, naravno.

Ma koliko se vi trudili da smislite neki dobar poklon, skupljali pare za njega i pakovali ga u raznobojni papir, vreme je da prestanemo da se zavaravamo – zna se u čemu muškarci najviše uživaju! Zato je najbolji poklon koji možete da mu date poslastica koja će to uživanje podići na još viši nivo.

Afrodizijaci poput čokolade i cimeta i te kako rade. A sad zamislite kakav je efekat kada spojitte šest najjačih prirodnih afrodizijaka u preukusnu poslasticu, koja se pravi bukvalno za pet minuta

Najbolja stvar je u tome što ovi afrodizijaci utiču i na žene i na muškarce, pa bi najbolje bilo da napravite dve porcije, uživate oboje, a onda se jednostavno prepustite čarima večeri.

 

 

Potrebni sastojci:

2 banane

2 kašike meda

kašičica prirodnog ekstrakta vanile

kašičica cimeta

100 g otopljene čokolade

2 kašike seckanih oraha

6 kašika umućenog šlaga

4 kašike skuvanog pudinga od vanile

 

Priprema:

Lagano pomešajte šlag i puding, pa zatim dodajte i ekstrakt vanile. Jako je bitno da bude prirodni ekstrakt ili, optimalno, semenke iz štapiča vanile, jer veštački ekstrakt neće imati dejstvo afrodizijaka. Smesu podelite na dva dela, pa u lepe staklene činijice stavljajte prvo po kašiku oraha pomešanu sa čokoladom, pa preko toga smesu s pudingom. Banane iseckajte i poređajte po vrhu, kao na slici. Svakak člinija treba da ima po jednu manju bananu u komadićima. Preko svega pospite cimet i prelijte medom.
Uživajte!

 

 

 

Najbolji afrodizijaci

Banana – sadrži enzim bromelain koji povećava muški libido. Banane su takođe bogate kalijumom i riboflavinom koji osiguravaju izdržljivost.

Med – sadrži boron koji pomaže pri stvaranju ženskog hormona estrogena. Med takođe kod muškaraca dokazano podiže nivo testosterona.

Vanila – izaziva efekat euforije, osećaj snage i seksualne želje, savršeno utiče na nervni sistem, koji je toliko neophodan za stimulisanje ženskog uzbuđenja.

Cimet – ovaj  začin je u stanju ne samo da stimuliše cirkulaciju krvi, već može i da izazove temperaturu. U prevodu, očekujte vrelo veče.

Orasi – sadrži cink koji e vitalni element za razvoj sperme.

Čokolada – sadrži alkaloid teobromin koji je jako sličan kofeinu i feniletilaminu koji je odgovoran za osjećaj zaljubljenosti te se često opisuje kao „leptirići u stomaku“

(24 sata, foto:profimedia.rs)