Astrologija

Venera je u znaku Riba – ovi znakovi biće ludi od ljubavi

Pred nama je period savršenih i uzvišenih osećanja, neizmerne ljubavi, požrtvovanja, humanosti ali i period koji može biti plodonosan za sve ljude koji se bave umetnošću (muzikom, slikarstvom).

Venera u Ribama je često neuhvatljiva i nestvarna, jer živi negde na rubu naše mašte. Ona vam može doneti i jedno potpuno novo svetlo kroz koje ćete narednih dana posmatrati voljenu osobu. Ona će biti onakva kakvom je vi zamislite, kakvom je vi stvorite u svojim mislima…Ova Venera vas može zaslepeti svojim ljubavnim sjajem, ali vas i inspirisati da budete bolji, nežniji, osećajniji…

Sa druge strane, Venera u Ribama doneće vam mogućnost započinjanja tajne ljubavne veze. Bez obzira da li ste vi ili je druga stana zauzeta, tajna veza mora ostati tajna.

Venera u Ribama je egzaltirana što znači da ispoljava svoje najbolje dejstvo. Ova Venera je ispunjena velikom ljubavlju koju nesebično daje. Venera u Ribama je veoma emotivna, osećajna, spremna da se zarad svoje ljubavi žrtvuje… Ona voli da pomaže drugim ljudima.

Kada je ljubav u pitanju ova Venera je u večnoj potrazi za idealom, savršenstvom koje se teško pronalazi, pa zbog toga idealizam često pređe u razočaranje. U toku ovog tranzita možete doživeti platonsku ljubav, ući u tajnu ljubavnu vezu ili sa dragom osobom uživati u zajedničkim romantičnim trenucima.

U drugoj polovini ovog perioda Venera u Ribama će biti u izazovnim (nezgodnim) aspektima, što može doneti udaljavanja, razbistravanje glave ili fizičku razdvojenost od partnera. Moguće su otrkivanje nekih tajni a budite veoma pažljivi ukoliko se nalazite u tajnoj ljubavnoj vezi.

Ovaj tranzit najviše će osetiti osobe rođene u znaku Vage i Bika, ali i osobe rođene u znaku Riba.

(24 sata, foto: profimedia)