ŽIVOT

Zašto su serumi hit u svetu nege i lepote?

Navikli smmo da imamo čitav niz različitih ripova krema za lice. Sve one su kreirane sa nekim posebnim ciljem i tretiraju kožu na specifičan način. U svojoj strukturi pored aktivnih sastojaka sadrže i niz sastojaka koji su neophodni kako bi imele svoju kremastu strukturu i ponekada osetljiva kože loše reaguje na njih. Serumi se razlikuju i po svojoj strukturi ali i potentnom delovanju. Serumi koži na najefikasniji način obezbeđuju dragocene sastojke za njenu negu. Objašnjenje za tu činjenicu je veoma jednostavno – serumi sadrže veću koncentraciju aktivnih sastojaka od uobičajenih peparata za negu lica. I tu nije kraj lepim vestima! Posebno raduje što neke serume čine molekuli koji su manji nego u drugim preparatima, samim tim oni prodiru dublje u kožu. Sada kada znamo zašto je baš serum pametan izbor za lice, ostaje samo jedno pitanje – Koji serum odabarati?

Kvalitetni preparati za profesionalnu negu su sada dostupni i nama – Skinology Profesional Face Care serumi predstavljaju revoluciju u svakodnevnoj nezi lica. Viskokvalitetni profesionalni preparati sa dragocenim efikasnim sastojcima, sada mogu postati vaš svakodnevni saveznik na putu ka rezultatima koje ste oduvek želeli.

Koji je idealan serum za vašu kožu?

Odgovor se krije u aktivnom sastojku! Kada izaberete pravi serum, bićete bliži efikasnoj nezi lica nego ikada pre. Bilo da želite da vratite sjaj umornoj koži ili da se rešite tragova starenja, serumi uz pomoć svojih aktivnih sastojaka imaju snagu da transformišu kožu.

Skinology Profesional Face Care linija seruma je kreirana da odgovori na različite potrebe kože uz posebno birane aktivne sastojke. Tri decenije iskustva u profesionalnoj kozmetologiji je dovelo do stvaranja formulacija koje efikasno rešavaju najčešće probleme kože lica. Saznajte koji je serum baš za vas i poručite na https://skinology.rs/

(cosmopolitan.rs)