CELEBRITYPutovanja

DANAI RESORT Raj u Grčkoj u kojem letuju i holivudske zvezde! (FOTO +VIDEO)

Omiljena letnja destinacija srpskih turista postaje hit i za svetski džet-set. Superluksuzni hoteli privlače popularne glumce, ali i fudbalske reprezentativce Engleske, Nemačke...

Sever Grčke nije omiljen samo srpskim turistima. Prirodne lepote Halkidikija ne privlače jedino goste iz regiona, već iz celog sveta i to ne obične, već, verovali ili ne, i holivudske glumce, glumice i najpoznatije evropske fudbalere.

Doduše, oni odsedaju u luksuznim hotelima na Halkidikiju, kojih je u poslednje vreme sve više. Ipak, kada je reč o mestu koje posebno privlači bogate i slavne, izdvaja se “Danai bič rizort” (kod mesta Nikiti), član prestižne grupacije “Vodeći hoteli sveta” (The Leading Hotels of the World).

Reč je o 62 superluksuzne vile, poređane na jednoj od najlepših plaža Halkidikija i okružene borovom šumom. Upravo su o ovom hotelu grčki mediji pisali više puta kada su ovde odsedale holivudske zvezde, ali i fudbalski reprezentativci iz Engleske, Nemačke… Mnogi su se iznenadili kada su pre nekoliko godina na Halkidikiju videli Breda Pita i Anđelinu Džoli (tada su još bili u braku), ali ako ovog leta i sretnete neku svetsku facu, nemojte da se iznenadite, jer oni imaju gde da odsednu na ovom popularnom poluostrvu.

Naravno, diskrecija gostiju je ovde zagarantovana. Veličine soba u “Danai rizortu” se kreću od 40 do čak 195 metara kvadratnih, a rajsko uređenje nudi puno privatnosti. Mnoge sobe imaju i privatne bazene, sa kojih “puca” pogled na Egejsko more i prelepe zalaske sunca. Da nije reč o samo još jednom dobrom hotelu, govori i činjenica da se ovde doručak služi u pravoj art galeriji, kao i da je gostima na raspolaganju potpuno nova luskuzna jahta “San Lorenco”, kojom može da se krstari do okolnih znamenitosti, tropskih plaža, ali i Svete Gore.


U blizini “Danaija” se nalaze neke od najpoznatijih uvala na Sitoniji, ali gosti i ne moraju da mrdnu sa hotelske plaže, jer zbog belog peska i tirkiznog mora često pomisle da su negde na Karibima, a ne samo nekoliko sati vožnje udaljeni od Srbije.

 

Usluge batlera i somelijea su takođe na raspolaganju, privatne večere na plaži uz klavirsku muziku, kao i tri vrhunska restorana – grčki, francuski i mediteranski. Hedonizam je zagarantovan. Takođe, ovde se nalazi i jedan od najkvalitetnijih spa-centara na Mediteranu.

 

VENČANjA

Luksuzni hoteli kao što je ovaj doprinose tome da Halkidiki postane top-destinacija, koja svakog leta privlači sve veći broj turista, ne samo iz Srbije, već i iz celog sveta. Posebna atrakcija su venčanja koja se ovde organizuju na nekoj od velelepnih terasa.

Nema dileme, 0miljena letnja destinacija srpskih turista postaje hit i za svetski džet-set. Superluksuzni hoteli privlače popularne glumce, ali i fudbalske reprezentativce Engleske, Nemačke…

Da je reč o jednom od najluksuznijih hotela na Mediteranu, možete da se uverite ako pogledate video prilog: