Astrologija

STIGAO JE PUN MESEC U JARCU! 4 znaka doživeće potpunu TRANSFORMACIJU

Pun Mesec u Jarcu uticaće na sve horoskopske znakove, a ponajviše na Jarčeve, Ovnove, Rakove i Vage.

JARAC

Ovo je lični test za vas, jer ćete danas, baš kao i narednih dana, posumnjati u svoje sposobnosti. Bićete ranjivi i nesigursni, što nije svojstveno vašem znaku. Vreme je da pronađete balans između ciljeva u karijeri i privatnog života.

RAK

Pun Mesec u Jarcu u vašem sedmom polju donosi krizu u braku. U svakom slučaju ako imate poslovnog partnera, ovo nije dan kada treba da mu se suprotstavljate. Ovo je vrsta psihološke krize jer ćete biti u raskoraku između onoga što želite i morate da uradite.

VAGA

Pun Mesec u polju doma i porodice donosi vam porodične probleme i brige. Jedna osoba iz porodice će vas zabrinuti,a mogući su kavrovi u stanu. Bićete opterećeni stvarima koje su se dogodile u prošlosti u vašoj porodici.

OVAN

Pun Mesec u Jarcu je kriza na poslu. To je sukob sa autoritetom i osećaj pritiska da se stvari ne odvijaju onako kako smatrate da treba. Danas ne treba da donosite važne poslovne odluke. Moguće je da će neko izvršiti pritisak na vas da uradite na poslu nešto što vam ne odgovara. Želite da promenite radno mesto ili profesiju.