CELEBRITY

Neverovatno koliko liče: Upoznajte do sada neviđenu dvojnicu Kim Kardašijan

Mnoge devojke sanjaju o izgledu jedne od najuticajnijih žena na svetu – Kim Kardašijan, pa zato i ne čudi kada kažu da su danas gotovo sve devojke „iste“. Ipak, Kim mnogi prepisuju zasluge jer je svojim istaknutim oblinama uspela da odvuče devojke od mišljenja da je „što mršavije – to bolje“ kada je reč o figuri. Samim tim, smanjen je rizik od oboljenja poput anoreksije, koja je mnoge devojke „uzela pod svoje“ zbog željenog izgleda i podvrgavanja mnogim dijetama.

Ipak, Kamila Osman je jedna u nizu koja neverovatno liči na planetarno poznatu Kim, ali u bukvalnom smislu. I to nije slučajnost.

Naime, estetske operacije na Kamili su rađene po određenom modelu, a izgleda da je postignut željen efekat jer su mnogi korisnici Instagrama nailazili na njen profil ubeđeni da je Kim na fotografijama. Ipak, Kamila je jednom prilikom izjavila da je korigovala samo grudi i nos, ali verni pratioci ne veruju u to.

Ova devojka je uspela da upozna Kim i pohvali se zajedničkim selfijem na društvenim mrežama, ali njeni pratioci joj danas zameraju mnogo toga, a posebno što je izgubila svoj identitet.

Kamila Osman se bavi dizajnom i novac zarađuje takođe putem Instagrama, reklamiranjem određenih proizvoda.

Šta vi mislite?

(cosmopolitan.rs)