KarijeraModa

Karijera sa modnim pravilima: Saveti za poslovan izgled tokom leta!

Kada temperature pređu 30 stepeni, jedino što ste u stanju jeste da maštate o plaži. Ipak, ako ste već iskoristili svoj godišnji odmor ili ste jednostavno osuđeni na leto u kancelariji, postoji nekoliko modnih saveta koje uvek treba da imate na umu.

Leto je najizazovnije modno godišnje doba, i to ne samo zbog opasno oskudnih krpica koje mnogi nose već i zbog brojnih modnih promašaja koje je vrlo lako napraviti. S jedne strane želite ostaviti ozbiljan utisak čak i tokom vrućina, ali s druge strane ne želite da provedete ceo dan znojeći se u kancelariji.

Kako biste ispunili oba zahteva, držite se ovih pravila:

Ne pokazujte previše kože

Pokazivanje previše kože je jedan od najčešćih modnih promašaja tokom letnjih dana. Žao nam je, ali zaboravite na kratke suknje i haljine. Radije birajte lepršave pantalone izrađene od laganih materijala ili suknje ispod kolena.

Izbegavajte providnu odeću

Iako su providni topići ispod kojih se vidi grudnjak trenutno u modi, vaši poslovni partneri ne dolaze na sastanak kako bi proverili kakvo donje rublje nosite.

Sakrijte mrlje od znoja

Ako se leti jako znojite, izbegavajte pastelne boje i sintetičke tkanine. Umesto toga, birajte crne i bele modne komade, kao i lepršavu odeću.

Neprikladne cipele ostavite kod kuće

Gumene japanke su odličan izbor za plažu, bazen ili popodnevnu kafu sa prijateljicom, ali nemaju šta da traže u vašoj kancelariji.

(Index)