Ljubav & SeksPsihologija

ISKRENA ISPOVEST: Ne želim da te zaboravim jer moram da se sećam zašto ti se neću vratiti

Želim da pamtim osećaj kada sam bila iskorišćena, kada sam bila zlostavljena.

Neki ljudi žele da zaborave svoje slomljeno srce. Žele da zaborave sve gluposti koja su proživeli s nekim. Žele da krenu dalje. Žele da ostave sve iza sebe. Žele ostaviti svoj kliše ovde i da zakopaju ratnu sekiru. Ja ne želim da zaboravim. Ja želim da pamtim.

Želim da pamtim kako se odnosio prema meni. Želim da pamtim kako je koketirao sa mnom, kako me prevario i uverio da mu je do mene stalo.

Želim da pamtim sve njegove nestašne, besramne poruke i ispovesti kako sam mu puno značila. Želim to da pamtim.

Želim da pamtim kako sam sedela uz telefon čekajući njegov poziv. Želim da se sećam kako sam čekala da mi odgovori na poruku i što je najžalosnije, sada pomoću ovih novih tehnologija mogla sam videti je li video moju poruku.

Jeste, ali se nije potrudio da mi odgovori, bilo je oko 2 ujutro. želim da pamtim kako je ushićeno govorio da je uzbuđen što će me uveče videti, a postojao je samo jedan deo mene koji ga je uzbuđivao…

Želim da pamtim kako sam jednu noć pokraj njega zaspala i više se nikada nije javio. želim da pamtim svoje srce koje je htelo iskočiti od bola i onda se raspalo u hiljade komadića.

Želim da pamtim sve njegove laži, sva obećanja, sva svoja izvinjenja upućena njemu. Želim da pamtim osećaj kada sam bila iskorišćena, kada sam bila zlostavljena.

Želim da pamtim lepa druženja, nije ih bilo puno, ali dovoljno da on bude siguran kako ću mu uvek odgovoriti na pozive, i da bude siguran kako ću uvek biti jedan od njegovih trofeja u nizu.

Želim da se sećam kakav je osećaj biti željena, kada ti neko želi skinuti sve sa tebe i gledati te. Želim se sećati kada sam naslonila glavu na njegove grudi i nežno zaspala. Želim se sećati osećaja kada si nečija požuda, ali ne i ljubav. Želim to zapamtiti i nikada ne zaboraviti.

Ako zapamtim, neće se ponoviti. Ako zapamtim više ću čuvati svoje srce. Ako zapamtim više mu se nikada neću javiti. Ako zapamtim neću više to ponovo proživeti.

Ako zapamtim, nadam se da ću ojačati. Nadam se da će se izgraditi moje samopouzdanje onako kako želim. Ako zapamtim, nadam se da ću naći nekog ko će me voleti.Ne želim zaboraviti. Želim se sećati.

(zdravaisretna)