Astrologija

Vikend horoskop do 5. feburara: Čekaju vas divna osećanja ljubavi, zabava i sreća

U petak, 2. februara, Mesec u Devici u trigonu je s Plutonom u Jarcu. Informacije do kojih dođete primenićete u svom životu kako biste ga promenili, kaže astrolog Gregori Skot. Mesec je u sekstilu sa Jupiterom u Škorpiji pa je ovo dobro vreme za povezivanje sa drugim ljudima i ugodna druženja.

„Petak je najbolji dan u ovoj nedelji da se jednostavno opustite i vreme provedete sa prijateljima i porodicom.“ A kad se opustite – počeće da vam naviru ideje i inspiracija.

Mesec će u subotu uveče preći u znak Vage. U sekstilu je sa Marsom u Strelcu i u kvadratu sa Saturnom u Jarcu, što daje stabilnost i strukturiranost u vezama. Na delu su tri elementa: vazduh donosi ideje, inspiraciju i razmišljanje o stvarima, zemlja daje dozu praktičnosti i materijalnog, a vatra strastvenost i potragu za životnom svrhom.

Subota je takođe dobar dan za zabavu, naglasak je na putovanjima i upoznavanju ljudi. Ako vas pozovu na bilo kakvo društveno okupljanje – bilo da je, na primer, posredi otvaranje izložbe, bilo seminar ili radionica – svakako se odazovite pozivu. Vrlo je verovatno da ćete saznati korisne informacije a istovremeno se dobro zabaviti i sklopiti nova prijateljstva sa pozitivnim ljudima, a moguća je i nova ljubav. „Subota je u znaku novih početaka“, ističe britanski astrolog.

Venera, planeta ljubavi i lepote, u nedelju je i dalje u Vodoliji i u kvadratu sa Jupiterom u Škorpiji, podstičući strastvenu želju za tehnološkim uređajima i novom tehnologijom. Mesec u Vagi i u nedelju je u sekstilu sa Marsom u Strelcu i u kvadratu sa Saturnom u Jarcu. „Ponovno imamo lepu kombinaciju elemenata. Nedelja je najbolji dan u nedelji za ljubav i romantičnost“, kaže G. Skot.

Stoga ni taj dan nemojte da propustite prilike za druženja sa prijateljima i članovima porodice i budite otvoreni za susrete sa novim ljudima jer je verovatno da ćete upoznati nekoga ko će vam promeniti život.

(Sensa klub)