Moda

5 kupaćih kostima za devojke koje imaju male grudi

Manekenka Kendal Džener i glumica Kejt Huadson koje, usprkos malim grudima, u kupaćem uvek zrače seksepilom, a za to su zaslužni kupaći kostimi koje su pažljivo izabrale.Ok, možda im je ipak modni savetni izabrao, ali svejedno, u tom slučaju, vi imate nas.

U nastavku otkrijte u kojim modelima kupaćih kostima ćete ovo leto na plaži najlakše lažirati punije poprsje, a dobra vest je i da su svi naši predlozi u trendu:

Kupaći kostim s V-izrezom
Jednodelni kupaći kostimi s dubokim V-izrezom trenutno su jako popularni, a najbolje izgledaju na devojkama s malim grudima.

A post shared by Eman (@eman) on

Balkonet bikini
Baš kao i balkonet grudnjaci, kupaći kostimi koji u predelu grudi imaju dodatak žice, vizualno će učiniti grudi većima, a to važi isto i za jednodelne i za dvodelne balkonet kupaće kostime.

A post shared by SIERRA SKYE (@sierraaaskyee) on

Sportski topići
Trendi kupaći kostim čiji gornji deo izgleda kao sportski topić takođe će savršeno laskati devojkama s malim grudima, a efekat će biti još bolji ako odaberete model u nekoj jarkoj boji.

Trouglići
Trouglići baš nikad ne izlaze iz mode, a devojkama s malim grudima pristaju najbolje. Ovo je pak model koji devojke većeg poprsja moraju da izbegavaju jer neće pružiti potrebnu podršku grudima.

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Bikini sa volanima
Volani su već nekoliko sezona popularan detalj na kupaćim kostimima, a modeli koji u predelu grudi imaju nanizane volane ili samo jedan veliki volan, vizualno čine grudi većim.

A post shared by Camila Coelho (@camilacoelho) on

(index.hr)